Deze 3 wearables kondigt Samsung 20 februari aan


Er blijft weinig geheim van Samsung's speciaal evenement dat op 20 februari gehouden wordt. Hier wordt de Galaxy S10-familie wereldkundig gemaakt. Ook de vouwbare Galaxy zal ten tonele verschijnen. En nu ook deze drie wearables zullen worden aangekondigd. Blijft er nog wat over?

Feit is dat het lastig is iets geheim te houden in telecomland. Iets wat Samsung nu aan den lijve ondervindt. Vrijwel alle Galaxy S10-modellen en ook informatie over de vouwbare Galaxy liggen al weken op straat. En nu lekt tot overmaat van ramp ook nog eens deze 3 wearables een week voor hun aankondiging uit. Het gaat om de Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Fit e en Galaxy Buds uit.

Galaxy wearable

Van de Galaxy Watch Active weten we het meest. Over dit ronde horloge schreven we eerder al, toen nog onder de naam Galaxy Sport. Hij krijgt dus de uiteindelijke naam Galaxy Watch Active en komt in ieder geval in een 40 millimeter uitvoering uit. Opvallend is dat de Gear Fit2 uit 2016 een opvolger krijgt. Ditmaal onderdeel van de Galaxy-familie en redelijk verwarrend omdat er al een Galaxy Fit smartphone bestaat.

Galaxy Buds

En dan worden daar nog de Galaxy Buds verwacht; oordopjes die daarmee de Gear IconX opvolgen. Deze kunnen draadloos opgeladen worden en omdat de Galaxy S10 en S10+ draadloos andere apparaten kunnen opladen zijn ze instaat deze Galaxy Buds op te laden. Saillant detail nog; bovenstaande informatie komt uit Samsung's eigen Galaxy Wearable-app. De update daarvan werd iets te vroeg online gezet en dus kan Samsung voor wat betreft dit lek niemand anders dan zichzelf kwalijk nemen. We zouden graag willen zeggen "20 februari meer" maar we vrezen dat er weinig over blijft om over te schrijven.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel