Nieuwe renders Samsung Galaxy Sport tonen toekomstige kleuren


Het lijkt er op dat persmateriaal van de Samsung Galaxy Sport is opgedoken. We zien het nieuwe slimme horloge in toekomstige kleuren. Mogelijk wordt het horloge gelijktijdig met de S10 op 20 februari aangekondigd.

We hebben eerder al beelden gezien van deze toekomstige Galaxy Sport, toen waren het nog renders gebaseerd op de bouwtekeningen. Ditmaal lijkt het te gaan om officieel persmateriaal. Het horloge lijkt, van wat we er nu van kunnen maken, erg compact te zijn. Dat kan ook optisch zijn want met een bolle zijkant oogt hij inderdaad niet erg dik. De Galaxy Sport moet zoals z'n naam al verklapt gericht zijn op fitness en de screenshots lijken dat te bevestigen.

Samsung Galaxy Sport

Qua kleurstelling kiest Samsung voor tenminste vier smaken; volledig zwart, oceaanblauw en rosé goud. Eerder lekte al een wit grijze versie uit. Voor ieder wat wils dus. Samsung kennende draaien de horloges onder het eigen Tizen besturingssysteem en is het naast een touchscreen ook te bedienen met de twee knoppen rechts van de klokkast. Qua specs blijft het allemaal nog even onduidelijk. Wel zien we een hartslag op het scherm dus het is veilig aan te nemen dat die in ieder geval aanwezig is. Mogelijk onthult Samsung de Galaxy Sport tijdens het Unpacked Event dat op 20 februari gehouden wordt en grotendeels in teken staat van de introductie van de Galaxy S10-familie. Dit zou een mooie "One More Thing" zijn.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel