Glad Samsung Galaxy Sport-horloge laat zich zien


Er zijn renders verschenen van de volgende generatie slimme horloges van Samsung. De opvolger van de Gear Sport krijgt een gladder uiterlijk en draagt de codenaam Pulse. Qua specificaties is er nog niet veel bekend maar mogelijk deelt het horloge veel van de specificaties van de Galaxy Watch.

Samsung kondigde de Gear Sport tijdens de IFA eind 2017 aan en het is sindsdien wachten op een sportieve opvolger die duidelijk op fitness gericht is. Samsung is één van de weinige fabrikanten die niet van Wear OS van Google gebruikmaakt van juist van het eigen Tizen. Het valt dus te verwachten dat deze toekomstige Galaxy Sport daar ook onder draait. Plaatjes van het horloges doken op via @onleaks die renders op z'n Twitterfeed plaatste.

Samsung Galaxy Sport
De vermeende Galaxy Sport van Samsung

Het horloge bestaat getuige bovenstaande afbeelding uit een volledig ronde behuizing die ditmaal glad is afgewerkt. Rechts zitten twee knoppen, net als bij de Gear Sport en Galaxy Watch. Onduidelijk is of het mogelijk is om de ring rondom het scherm te draaien zoals bij vorige slimme horloges van Samsung. Qua specificaties weten we nog weinig van het horloge behalve dat het mogelijk nauwe integratie heeft met Bixby; Samsung's eigen slimme assistent. Verwacht de Galaxy Sport in de kleuren Black, Silver, Green en Pink Gold op de markt. Wanneer hij te koop is blijft voorlopig geheim.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel