Verschenen batterij Samsung Galaxy S10 Lite krijgt bescheiden capaciteit


De batterij van de vermoedelijke Samsun Galaxy S10 Lite is opgedoken. Hij telt een capaciteit van 3100 mAh wat licht hoger is dan die in de Galaxy S9. Op zich niet gek maar ook niet opvallend.

Terwijl sommige media moord en brand schreeuwen over de "beperkte capaciteit" moeten we niet vergeten dat hij nog altijd groter is dan in de Galaxy S9. Dat is een vlaggenschip, de verwachte S10 Lite niet. Vermoedelijk zit daar een zuiniger processor in, misschien zelfs een kleiner scherm. Dat zijn stuk voor stuk energiebesparende onderdelen die wellicht een nog langere batterijduur tot gevolg hebben.

Samsung Galaxy S10 Lite batterij

Bovendien zegt de door GalaxyClub opgedoken batterij iets over de batterij in de Galaxy S10 en S10+. Daar weten officieel nog niets van maar ga er maar vanuit dat die groter zijn. Ergens moet dat ook wel want verwacht wordt dat deze over grotere schermen beschikken. Samsung verruilt het Infinity-scherm door een Infinity O-display met schermgat voor de selfiecamera. Daardoor schuift het scherm naar boven op. Meer scherm in je telefoon dus.

Onduidelijkheid naam

De Samsung Galaxy S10 Lite wordt samen met de Galaxy S10 en S10+ verwacht tijdens een speciaal Unpacked-evenement ergens in februari. Het model krijgt in tegenstelling tot z'n andere broers geen gebogen scherm maar een platte. Over de toekomstige naamgeving bestaat nog wat onduidelijkheid, mogelijk herintroduceert Samsung de edge-naam. De hier genoemde S10 LIte zou dus straks best als de S10 verkocht kunnen worden terwijl de nu verwachte S10 als S10 edge op de markt komt.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S10e
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Black Refurbished
€ 211,99 € 215,98   Bekijk
bol.com Partner
Black
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S10e


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel