LG brengt alvast Quick Cover-hoesje uit voor G5


We zien het niet vaak; fabrikanten die accessoires uitbrengen voor telefoons die officieel nog niet bestaan. LG doet daar niet zo moeilijk over en kondigt alvast de Quick Cover aan voor de nog uit te komen G5.

Net als bij andere Quick Covers zit er een venstertje in waardoor informatie van het scherm zoals notificaties, de tijd en de persoon die je belt getoond kan worden. Uit de afbeelding die LG erbij gedaan heeft wordt ook duidelijk dat je door het hoesje heen de telefoon kunt bedienen. Zo kun je zonder het hoesje te openen een gesprek aannemen of een alarm uitzetten.

LG G5 Quick Cover hoesje

Over de LG G5 werd eerder al bekend dat deze van een Always ON-scherm voorzien is. Dat maakt het minder noodzakelijk om de telefoon even snel aan te doen om te zien of je nog iets gemist hebt. Hier komt het Quick Cover-venstertje ook zeker van pas. Het hoesje kent verder een metallic uiterlijk met een glimmende afwerking. Net als bij vorige Quick Covers klik je het toestel erin en wordt dus ook de achterzijde beschermd. Hoeveel de Quick Cover voor de LG G5 moet gaan kosten en of er naast deze metallic uitvoering nog andere kleuren komen is niet bekend gemaakt. De LG G5 wordt zondag 21 februari aangekondigd voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel