NieuweMobiel.NL neemt nieuwe huisstijl in gebruik

· 4 reacties


Vanaf donderdag 11 februari neemt NieuweMobiel.NL een geheel nieuwe huisstijl in gebruik met een bijbehorende redesign van de website. Er is een nieuw logo maar ook zijn er handige functies bijgekomen die je zoektocht naar een nieuwe mobiel gaan helpen.

Misschien wel de grootste wijziging is het nieuwe logo. Ons oude logo was op een korte tussenpauze na al vanaf 2002 in gebruik. Ons nieuwe logo is moderner en kent vanaf nu een icoontje. Sommigen zien er een simkaart in, voor ons symboliseert het keuzevrijheid en bestaat hij uit een tablet, smartphone en wearable. Dat zijn dan ook de drie belangrijkste productcategorieën waar je op NieuweMobiel.NL op kunt zoeken.

Redesign homepage
De nieuwe homepage

Samen met het nieuwe logo nemen we een nieuwe huisstijl in gebruik die ook z'n weerslag heeft op de website. Het geheel is hierdoor een stuk rustiger en oogt daardoor vriendelijker en minder schreeuwerig. We leggen de focus op onze oude slogan; zoeken + vergelijken = vinden. Ondanks alle verschillen staat het meeste nog op z'n oude plek waardoor het voor vaste bezoekers vertrouwd aanvoelt. De grootste make-over zien we op de homepage waar prominent een korte vergelijker te vinden is voor een mobiel + abonnement, los toestel en sim only. We hebben verder geprobeerd om beter de nadruk te leggen op onze vergelijker. Je kunt nu producten toevoegen aan de vergelijker waarna ze onthouden worden in de rechterbovenhoek. Dat is ook handig om je keuze voor een volgende nieuwe mobiel te bewaren.

Redesign zoeken

Er zijn verder tal van kleine verbeteringen en optimalisaties aangebracht. In plaats van die stuk voor stuk te belichten raden we je aan om die zelf te ontdekken. We hopen dat je het mooi vindt. Laat ons gerust weten als je iets niet kunt vinden, iets niet mooi vindt of iets graag anders wilt zien. NieuweMobiel.NL is er voor jou en jouw mening is erg belangrijk voor ons. Ook als je het wel mooi vindt horen we natuurlijk graag van je! Tot slot een warm bedankje voor alle inwoners van het Launch Café voor het meedenken, alle waardevolle input en hun geduld.Praat mee over dit artikel