Kleuropties Samsung Galaxy S23 en S23+ mogelijk bekend


Benieuwd in welke kleuren de toekomstige Galaxy S23 straks verkrijgbaar zal zijn? Of de Galaxy S23 Plus? Het antwoord op die vraag komt vandaag uit een bekende hoek.

Het is lekker Ahmed Qwaider die ons het verlossende antwoord geeft op de vraag in welke kleuren de S23 en S23+ straks in de winkel liggen. Via een tweet laat hij het ons weten. En om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen; hij verwacht geen roze, goudkleurige, bordeauxrode of witte versie meer.

Render showing the four possible colors of the upcoming Samsung Galaxy S23
Concept render van @technizoconcept

Vier kleuren voor de S23/S23+

Zijn voorspelling is dat we de Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus straks in deze vier kleuropties kunnen krijgen:

  • Phantom Black
  • Green
  • Lavender
  • Cream

Van bovenstaand lijstje klinkt Phantom Black het meest bekend. Ook de S22 is in die zwarte kleur verkrijgbaar, alsmede de Green kleuroptie. Lavender zal de naamgeving van de paarse variant worden, een kleur die Samsung momenteel ook al veelvuldig toepast. Cream daarentegen zal vermoedelijk de witte uitvoering vervangen en iets zachter aan de ogen zijn dan de hagelwitte variant nu. Al met al weinig verandering dus voor 2023.

Exclusieve kleuren

Of dit het daadwerkelijk gaat worden valt overigens nog te bezien. Samsung verkoopt doorgaans via haar eigen kanalen ook nog exclusief enkele kleuropties. Zo kun je van de S22 alleen bij samsung.com terecht voor een grijze, blauwe en een gele versie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel