Samsung Galaxy S23+

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S23+ in het nieuws

ts S23plus Nmnl

Exclusief: Officieel persmateriaal toont Samsung Galaxy S23+

Geruchten ·

Samsung heeft persmateriaal rond laten slingeren van de aankomende Galaxy S23 Plus. Gelukkig hebben wij deze veiliggesteld en kunnen ze nu met jou delen. We zien het toestel in vier organische kleuren en van alle hoeken denkbaar.

De aankondiging van de S23+ is aanstaande. Woensdag 1 februari zal de onthulling plaatsvinden tijdens een speciale Galaxy Unpacked. Hier worden naast de S23 Plus ook de S23 en S23 Ultra verwacht. We kunnen niet uitsluiten dat er nog meer productaankondigingen zullen plaatsvinden.

Samsung Galaxy S23+ in Cream
De S23+ in Cream

Net als de andere S23-modellen komt ook de S23+ uit in vier verschillende kleuren. Deze heten vermoedelijk Phantom Black, Cotton Flower (Cream), Botanic Green en Misty Lilac. Hieronder zie je ze van alle kanten, klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Galaxy S23+ in vier kleuren

Samsung Galaxy S23 Plus press material in Phantom Black
De S23+ in Phantom Black
Press material showing the Samsung Galaxy S23+ from all angles in Cotton Flower
De S23+ in Cotton Flower (Cream)
Press material showing the Samsung Galaxy S23+ from all angles in Botanic Green
De S23+ in Botanic Green
Press renders showing the Samsung Galaxy S23+ in Misty Lilac from all angles
De S23+ in Misty Lilac

Naast dat de S23 Plus groter en duurder is dan de S23 weten we opvallend weinig over de andere verschillen. Wellicht zijn die er helemaal niet en dat maakt z'n toekomst ongewis. Er gaan momenteel al geruchten dat dit het laatste Plus-model is al is nog niets zeker. We wachten eerst z'n lancering af en dat moet woensdag 1 februari gebeuren.

  • Tags:
  • exclusief
  • galaxys23plus
  • s23plus
  • samsung

ts S23plus Battery Sammobile

Batterij Samsung Galaxy S23+ gefotografeerd

Geruchten ·

Samsung lijkt de Galaxy S23+ klaar te hebben. Er is namelijk een foto verschenen van z'n batterij. En als die al klaar is dan is de rest van het toestel dat hoogstwaarschijnlijk ook.

Wie wel eens een telefoon heeft open geschroefd weet dat de batterij het grootste gedeelte van de ruimte inneemt. De afmetingen van de batterij zijn dus nogal belangrijk. Alle overige componenten zitten daar als een puzzel omheen. Samsung lijkt de puzzel van de S23+ gelegd te hebben want foto's van de S23 Plus-batterij duiken nu op.

Samsung Galaxy S23+ battery
De vermeende batterij van de S23+

SamMobile dook bovenstaande afbeelding op in een goedkeuringsdatabase voor de Koreaanse markt. De batterij heeft typenummer EB-BS916ABY en is exclusief bedoeld voor een product met typenummer SM-S916B. En die laatste hoort bij de Samsung Galaxy S23+, aldus SamMobile.

Galaxy S23+ batterijcapaciteit

Helaas kunnen we de exacte capaciteit niet terugvinden op de batterij maar het zou ons niets verbazen als die hetzelfde is als in de huidige S22+. Dat zou dan uitkomen op 4500 mAh. Van de S23-serie wordt namelijk beweert dat hij grotendeels overeenkomt met de huidige S22-serie.

  • Tags:
  • galaxys23plus
  • s23plus
  • samsung

Vragen en antwoorden over de Samsung S23+