Nieuwe versie Windows Phone mogelijk op het MWC in Barcelona


Microsof komt op het Mobile World Congress, dat eind februari in Barcelone wart gehouden, mogelijk een nieuwe versie van Windows Phone. Dat blijkt uit een interview dat Joe Belfiore van Microsoft gaf op de CES.

Belfiore hinte naar de komst van een softwareupdate voor het mobiele besturingssysteem van Micorosft op het MWC. Hoewel hij niet wilde zeggen welke verbeteringen met deze update precies naar Windows Phone zullen komen, is op basis van een eerder gelekte roadmap te verwachten dat Belfiore Windows Phone Tango bedoelt. Deze versie zou in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt komen.

Joe Belfiore
Joe Belfiore

Belangrijkste vernieuwing in Windows Phone Tango zou de toevoeging van een aantal talen zijn. Daarnaast zou deze upgrade het mobiele OS geschikt moeten maken voor telefoons in het middensegment, zodat Windows Phone ook bereikbaar wordt voor mensen met een kleine beurs. Met Windows Phone Apollo, dat in het vierde kwartaal komt, zouden nieuwe features voor smartphones in het hogere marktsegment worden toegevoegd.

Bron: Theverge.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel