“Windows Phone Tango al in de eerste maanden van 2012”


Windows Phone Tango komt waarschijnlijk al in de eerste maanden van 2012 op de markt, al zijn er geruchten dat de update voor Windows Phone in delen geknipt wordt, en als kleine updates gebracht wordt.

De eerste Tango-update zou het vrijgeven van een aantal nieuwe talen voor Windows Phone zijn. Dit gerucht is de wereld in geholpen door de Thaise directeur van Microsoft. Hij meldt dat er een update aan zit te komen, waarin ook de Thaise taal opgenomen zal zijn. Dat is in Windows Phone Mango nog niet het geval. Hoewel de eerste Tango-update dus alleen een uitbreiding van het aantal ondersteunde talen zou in halen, geldt dat niet voor de vermeende tweede Tango-update.

Tango
Twee Tango-updates? It takes two to Tango!

De tweede Tango-update zou wel met een aantal nieuwe features komen. Daarnaast zou deze versie, zoals eerder bekend werd, ondersteuning bieden voor eenvoudiger toestellen. Als een aangepaste versie van Windows Phone ook draait op low-end toestellen, kan het softwarebedrijf veel klanten in Azië bereiken, die nu nog voor dumbphones kiezen.

Bron: Liveside.netPraat mee over dit artikel