Google Nexus Prime duidelijker te zien door PhotoShop

· 2 reacties


De Google Nexus Prime, die op 11 oktober gepresenteerd wordt, is na de toepassing van een aantal photoshop-filters vrij duidelijk te zien, zo ontdekte een oplettende blogger. Het nieuwe toestel lijkt van de zijkant op de Nexus S.

We zien duidelijk dat het toestel licht gebogen is, en net als de Nexus S heeft de Nexus Prime een kleine verdikking aan de onderkant. Daarnaast is het toestel iets dunner dan zijn voorganger. Met alleen een blik op zijkant lijkt het erop dat bij de Nexus Prime het scherm echt gebogen is, en niet alleen het schermglas, zoals bij de Nexus S het geval is.

Kxqvg

De Nexus Prime wort naar verwachting het eerste toestel met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Deze versie van het mobiele besturingssysteem van Google is geschikt voor zowel tablets als smartphones. Op foto’s van de Nexus Prime bleek al dat het toestel waatschijnlijk geen fysieke knoppen op de voorkant heeft, en een zeer hoge resolutie heeft, mogelijk 1280 x 720 pixels.

Update: De specs van het toestel zijn inmiddels uitgelekt. De Nexus Prime zou als Galaxy Prime op de markt komen, met een processor van 1.2 of 1.5 GHz en twee cores. Het scherm zou 4.65 inch meten.

Bron: Reddit.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel