HTC presenteert groots de Sensation XL

· 1 reactie


HTC heeft tijdens een groots opgezette persconferentie de nieuwe Sensation XL aangekondigd. Het toestel doet met z'n 4.7 inch scherm z'n naam meer dan eer aan en klinkt dankzij de Beats Audio als muziek in de oren.

De Sensation XL is onderdeel van een geheel nieuwe serie super-supersmartphones met een beeldschermdiagonaal van 4.7 inch. Of het allemaal nog in de broekzak past of niet, de opmars van dergelijk grote telefoons is niet te stoppen. De HTC Sensation XL is ongetwijfeld heer en meester van deze geheel nieuwe categorie.

HTC Sensation XL
HTC Sensation XL

De diagonaal mag dan zijn uitgekomen op 4.7 inch, de dikte is met 9.9 millimeter lekker dun gebleven. Toch is dat dik genoeg voor de Beats Audio-technologie. In combinatie met de meegeleverde urBeats-hoofdtelefoon moet dit een fenomenale audio-ervaring bezorgen.

BSI-sensor

HTC is ook trots op de ingebouwde 8 megapixel camera. Deze is uitgerust met een f/2.2, 28mm breedhoeklens inclusief BSI-sensor. Hierdoor wordt vooral bij weinig licht een betere kwaliteit geleverd.

Lang wachten hoeven we niet op deze 'XL'. Begin november moet het toestel al in de winkel liggen. Verwachtte prijs bedraagt 599 EURO.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel