Specificaties HTC Runnymede gelekt


De specificaties van een nieuw toestel van HTC, de Runnymede, zijn vroegtijdig uitgelekt. Het gaat hier om een toestel meet een singlecore processor van 1.5 GHz en een fors beeldscherm, dat naar verluidt een diagonaal van 4.7 inch zou hebben.

Nadeel van het grote beeldscherm is dat deze volgens de geruchten een resolutie van 480 x 800 pixels zou hebben. Op een normaal display is dat aardig, maar op 4.7 inch aan de krappe kant. We vrezen dat je dan de pixels kunt tellen, maar het blijft vooralsnog bij geruchten, uiteraard. Het toestel zou draaiten op Android 2.3.4 en heeft daarnaast de nieuwste versie van HTC Sense, versie 3.5. Het toestel heeft 768 MB RAM.

Beats

Volgens geruchten is HTC van plan om nog dit jaar met acht nieuwe toestellen te komen. We zagen al eerder geruchten over de Pico, Bliss en Holiday. De Runnymede kan in die rij gevoegd worden. Volgens de verspreider van de geruchten is bij de Runnymede extra aandacht besteedt aan het geluid door de mensen van Beats by Dr. Dre, een bedrijf waar het Taiwaneze HTC onlangs een samenwerking mee aanging.

Bron: Slashphone.comPraat mee over dit artikel