Samsung komt met Omnia W, draait op Windows Phone


Samsung verkeert volgens bronnen in de laatste fase voor de introductie van de Omnia W, een nieuw toestel dat draait op Windows Phone 7.5, een versie die bekend staat onder de codenaam Mango.

De Omnia W heeft volgens WMPowerUser, een bekend Windows Phone-blog, een 3.7 inch touchscreen en een 1.4 GHz processor. Die processor is waarschijnlijk singlecore. De camera op het toestel zou een resolutie van 5 megapixels hebben. De Omnia W heeft 512 MB RAM, en is de opvolger van de Omnia 7, één van de eerste toestellen die op Windows Phone draaiden. De introductie van dit toestel zou al volgende week plaats kunnen vinden.

Foto100
De Omnia 7 krijgt een opvolger

Windows Phone Mango is onlangs vrijgegeven aan hardware-fabrikanten, en is softwarematig helemaal af. In het Verre Oosten presenteerde Fujitsu al een telefoon die van de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem van Microsoft gebruik maakt. Naast Samsung komen ook HTC, Nokia en mogelijk LG met een Windows Phone Mango-toestel. De eerste exemplaren zullen dit najaar te koop zijn.

Bron: Unwiredview.com



Praat mee over dit artikel