Eerste persfoto's van de HTC Runnymede gespot


Er is een persfoto opgedoken van de HTC Runnymede, een nieuwe HTC handset dat is uitgerust met Android Gingerbread. De Runnymede zal zich in handsetland vooral gaan onderscheiden met een machtig 4,7 inch scherm.

Techsite Pocketnow had de scoop, maar binnen no time hadden ook de mobieltjesfanaten van andere sites een blik geworpen op het nieuwe toestel. Het toestel wordt gezien als de Android-versie van de HTC Titan, ook een smartphone met een joekel van een scherm. Op de Titan draait echter het nieuwe Microsoft besturingssysteem Windows Phone Mango. De toestellen lijken qua design inderdaad enigszins op elkaar. Het HTC-event in New York op 20 september lijkt een uitgelezen moment om de telefoon ook echt aan het grote publiek te onthullen.

HTC Runnymede

Het is niet voor het eerst dat we van de Runnymede horen. Website AndroidGuys presenteerde recent enkele specs van het toestel en wist nu de hand te leggen op een document waarin die specificaties zijn gepubliceerd. De Runnymede zal worden uitgerust met een 1,5 GHz processor, 768 RAM en 16 GB of 31 GB opslaggeheugen. De gadget is ongeveer 7 bij 13 centimeter groot en bijna 1 centimeter dik. Een behoorlijke jongen dus, maar daar staat wel een 4,7-inch scherm tegenover. Video en beeld is hetgeen dat dit toestel op de kaart moet zetten en de HTC Runnymede zal worden uitgerust met twee camera's, een 8-megapixel 720p video camera en een 1,3-megapixel frontfacing camera voor bijvoorbeeld videobellen. Het is altijd even afwachten wat zo'n toestel gaat kosten, maar volgende de chart is de kale retailprijs van de 16 GB-versie 499 Britse Pond en de 31 GB-versie voor 530 Pond.

Bron: Pocketnow.com, Eprice.com.cn


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel