Nieuwe LG-telefoons duiken op

· 4 reacties


LG mag dan wel 30% personeel op straat zetten, er duiken nog steeds nieuwe LG telefoons op waaronder deze Optimus Note en Univa. Zit hier de langverwachte Holy Grail tussen die het bedrijf weer op de kaart gaat zetten?

LG Optimus Note

Deze Optimus Note heeft in theorie goede papieren om LG weer in de zwarte cijfers te krijgen. We hebben het hier over een dualcore-toestel mét 4 inch NOVA-scherm. Bovendien kun je tekst invoeren via het horizontaal verborgen toetsenbord.

LG Optimus Note

Voordat we je verder lekker gaan maken met specificaties, is het raadzaam beter naar z'n typenummer te kijken; LU-6500. Deze aanduiding maakt het niet waarschijnlijk dat deze naar Nederland, laat staan Europa, komt.

LG Univa

Daar zal deze Univa geen last van hebben. Het heeft er alles van weg dat de LG E510 Univa gewoon naar de lage landen komt. De Univa is met z'n 3.5 inch scherm kleiner dan de grotere smartphones die vandaag de dag populair zijn.

LG Univa

Met Android versie 2.3.4 gaat de Univa helemaal met z'n tijd mee. Z'n 800 MHz processor en 5 megapixel camera zijn niet bepaald high-end maar maken hem wel erg 'portemonnee-vriendelijk'. Bovendien zal de LG Univa met z'n relatief grote batterij van 1.500 mAh in theorie lang uit moeten houden.

Ontslagen

Intussen snijd LG Electronics drastisch in haar personeelsbestand. Maar liefst 30% van het personeel wereldwijd wordt het slachtoffer van langdurige tegenvallende resultaten van de mobiele telefoon-divisie. Zij krijgen ontslag. LG kampt al 5 kwartalen op rij met verlies in zowel winst als omzet.

Bron: Slashgear.com, Mobili.no, Reuters.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel