Roadmap LG tweede helft 2011 gelekt


De Koreaanse smartphonefabrikant LG komt in de tweede helft van dit jaar met een plat Android-toestel dat voorzien is van het Prada-merk, zo bleek uit gelekte afbeeldingen van de roapmap voor 2011.

De LG Prada K2 wordt het topmodel voor de tweede helft van dit jaar. Het toestel doet uiterlijk sterk denken aan de vorige Prada-telefoon van LG, en draait op Android 2.3. Het toestel heeft naar verluidt een 4.3 inch scherm, en is slechts 8.8mm dik, waardoor de telefoon zich kan meten met de dunste toestellen die op dit moment te krijgen zijn.

Lgprda fanatsy
LG Prada en Fanatsy

Een ander opvallend toestel in de het productengamma voor de tweede helft van dit jaar is de LG Fantasy, een smartphone die draait op Windows Phone Mango. Verdere specificaties van dit toestel zijn niet bekend Met de telefoons die we nu nog kennen onder de codenamen E2, Gelato, Univa en Victor wordt het Android-programma van het Koreaanse merk compleet gemaakt. Victor is van deze toestellen de smartphone met de beste hardware. Dit Android 2.3-toestel heeft een 3.8 inch display, en een processor van een GHz.

Lg down
De goedkopere Android-toestellen van LG: Univa, Victor, Gelato en E2

De andere genoemde toestellen worden lager in de markt gezet, met de E2 als meest voordelige. Dit toestel zal een alternatief zijn voor mensen die nu nog een featurephone gebruiken. Door steeds goedkopere Android-toestellen wordt voor hen de overstap naar een smartphone mogelijk.

In de roadmap vinden we nog één ander interessant toestel, helaas zonder afbeelding. Het gaat hier om een toestel dat een scherm heeft met een resolutie van 720p. De waarschijnlijke diagonaal van het scherm is 4.5 inch. Een HD-scherm zagen we nog niet eerder op de markt, en moet het beeld van een smartphone nóg scherper maken. Het gaat hier waarschijnlijk om het toestel dat bekend staat als P930.

Bron: Pocketnow.com



Praat mee over dit artikel