Samsung geeft teaser-video Nexus Prime

· 1 reactie


Samsung heeft een video vrijgegeven om nieuwsgierige smartphones fans warm te maken voor de presentatie die op 11 oktober wordt gehouden. Naar verwachting worden dan de Google Nexus Prime en Android Ice Cream Sandwich geïntroduceerd.

Zoals gebruikelijk bij video’s zoals deze zien we niet heel veel van het toestel. Samsung wekt met de verduisterde beelden van het toestel de indruk dat deze smartphone een gebogen design heeft. We zagen dit al eerder op de Google Nexus S, daar betreft het echter alleen een gebogen schermglas, niet het scherm zelf dat gebogen is. Op meerdere events liet Samsung al zien dat AMOLED-schermen niet plat hoeven te zijn.

Tegelijk met de Nexus Prime komt naar verwachting ook Android Ice Cream Sandwich. Deze nieuwe versie van Android is zowel voor tablets als voor tablets gemaakt. Op afbeeldingen die van deze nieuwe Android-versie uitlekten is te zien dat veel elementen van Android Honeycomb in de smartphone-versie terecht komen. Voorbeelden daarvan zijn de taakbalk onderin het scherm en app-switcher.

Bron: Unwiredview.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel