Tele2 vraagt hoofdprijs voor abonnement op haar eigen netwerk


Tele2 heeft het eerste abonnement op haar eigen netwerk gepresenteerd en dat is meteen een opvallende. Je krijgt naast onbeperkt bellen en sms'en een gigantische internetbundel van 20 GB voor niet minder dan 113 euro per maand.

Daarbij moet je wel een gouden Samsung Galaxy S5 aanschaffen ter waarde van 599 euro. Bijkomend nadeel is dat het Tele2-netwerk momenteel alleen nog in de Randstad actief is. Een voordeel is dat het Tele2 een 4G-only netwerk bouwt met de snellere LTE Advanced (4G+) techniek. Tele2 noemt het pakket dan ook het 'Pionierspakket' en het is vanaf maart verkrijgbaar.

Tele2 4G Pionierspakket
Flink betalen voor wie de eerste wil zijn

Tele2 maakte begin december 2014 bekend een met een eigen 4G-netwerk te komen. Duizend van haar eigen medewerkers gaan het netwerk testen voordat het opengesteld wordt voor consumenten. Dat gebeurt maart 2015. De steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zouden het als eerste krijgen vanwaar het tot over Nederland zou moeten uitgroeien. Tele2 hoopt vanaf het tweede kwartaal van 2016 landelijke dekking te kunnen bieden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel