NieuweMobiel.NL wenst je een gezond en verbonden nieuwjaar toe!


Iedereen die betrokken is bij NieuweMobiel.NL wenst je een gezond nieuwjaar toe! Natuurlijk gaan we ook in 2015 zorgen dat je goed geïnformeerd bent over alles wat met mobiel, tablets en wearables te maken heeft.

En zoals altijd brengen we je weer een aantal statistieken over het afgelopen jaar. Zo werden 175 telefoons toegevoegd, 18 minder dan het jaar daarvoor. Ook verschenen er 1.371 nieuwsberichten op de site waaronder 18 uitgebreide reviews. Alhoewel het doel niet is om ieder jaar meer te schrijven is het wel de bedoeling dat in 2015 je nog beter geïnformeerd wordt over mobiele telefoons en alles wat daar mee te maken heeft.

Tablets en wearables

Brengt ons op het volgende punt. Want afgelopen jaar brachten we de zusjes NieuweTablet.NL en NieuweWearable.NL onder bij NieuweMobiel.NL. Duidelijker voor iedereen en bovendien handiger. Vanaf nu zoek, vergelijk en vind je dus ook tablets en wearables zoals smartwatches op één plek. Nog meer productcategoriën in de toekomst sluiten we niet uit. Maar we zijn de mobiele telefoons niet uit het oog verloren. Zoeken op abonnement + toestel werd nog completer en ieder toestel kreeg een prijshistorie. Zo brengen we in kaart hoe de prijsverloop is naar verloop van tijd. Om nog maar niet te spreken van alle honderden kleine aanpassingen die we afgelopen jaar hebben doorgevoerd. Al deze inspanningen worden gewaardeerd en resulteerde uiteindelijk zelfs in de nominatie van Beste Website van het Jaar! Iets waar we met recht trots op zijn!

Ook voor 2015 staat er genoeg op de rol. Blijf ons dus in de gaten houden want ook voor dit jaar staat er weer genoeg te gebeuren op het gebied van mobiele telefoons, tablets en wearables!



Praat mee over dit artikel