Volgende Apple iPhone heet mogelijk iPhone Air, slechts 6 millimeter dik

· 2 reacties


We hebben weer een iPhone-gerucht voor je. Eentje die je met een korrel zout mag nemen, zoals alle iPhone-geruchten uiteraard. Ditmaal gaat hij over de naamgeving van de iPhone en hoe dik, of beter dun, het toestel gaat worden.

Volgens een gerucht van ETNews moeten we de naam 'iPhone 6' vergeten en alvast gaan wennen aan 'iPhone Air'. Die naam is niet zonder reden gekozen want Apple's nieuwste iPhone zou slechts 6 millimeter dik worden. Waarom Apple zoveel aandacht besteedt aan overdreven dunne telefoons is ons een mysterie.

Apple iPhone 6 concept

De Air-productlijn is relatief nieuw bij Apple. Het begon natuurlijk allemaal bij de MacBook Air en inmiddels hebben we ook een iPad Air. Zo gek is een iPhone Air dan niet natuurlijk. iPhones werden door de jaren heen ook steeds dunner; van 12,3 mm in de iPhone 3GS naar 9,3 mm in de iPhone 4 en 4S naar 7,6 mm in de iPhone 5 en 5S.

Wij zien het nut van extreem afgetrainde telefoons echter niet, vooral omdat het veelal ten koste gaat van de omvang van de batterij. Iets waar je bij telefoons nooit genoeg van kunt hebben. Overigens gaat ook het gerucht dat de volgende iPhone groter wordt waardoor Apple de batterij kan 'uitsmeren' over een groter oppervlakte. Hoe dan ook, wij moeten het allemaal nog maar zien.

Bron: ETNews.com
Foto: Nowhereelse.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel