Apple iPhone 3G S

8,2 / 10 op basis van 23 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Apple iPhone 3G S (A1303)
photos hardware 04
photos hardware 05
photos hardware 02

Vergelijkbaar met de iPhone 3G S en wel verkrijgbaarReviews over de Apple iPhone 3G S

8,2
23 reviews
5 sterren
14 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
3 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Apple iPhone 3G S review”

·

 • App Store
 • Snelheid
 • iPhone OS 3.0
 • Online mogelijkheden
 • Batterij
 • Geen uiterlijke veranderingen
 • Camera

Apple iPhone 3G S review: apple iPhone 3G S review Het heeft even geduurd, maar hier is dan toch de review van de iPhone 3GS! Ook dit keer was de telecomwereld maanden van tevoren al bezig met de nieuwe iPhone. Wat zouden de mensen in Cupertino nu weer bedacht hebben? De introductie van de iPhone 3G zette de telefoon redelijk op zijn kop en men hoopte dat dit deze keer weer het geval was. Geruchten als een OLED multitouchscreen, een kompas, matzwarte iPhone en meer deden de ronde. Helaas bleken de meeste geruchten niet waar en was eigenlijk de grootste update het al aangekondigde iPhone OS 3.0, dat ook beschikbaar is voor de iPhone 3G.


·

Oké ik heb dit toestel al ruim een jaar in het bezit en hij bevalt mij NIET zoals ik had gehoopt. Hier de redenen waarom de iPhone mij niet bevalt:

1. iTunes
Alles moet “gesynct” worden. Ik wil gewoon mijn telefoon aan kunnen sluiten, een liedje of een foto slepen naar Deze Computer > iPhone van Faruk en KLAAR ZIJN!
Ik wil geen gezeik met “synchroniseren”, wat alleen maar langer duurt en waarvan je de bestanden niet meer vanuit je iPhone kunt verwijderen zonder tussenkomst van een PC/iTunes! Ik snap dat Steve Jobs absoluut niks te maken wil hebben met Windows en de bestanden die daarop draaien, maar om álles nou om te zetten naar een Apple-bestand gaat echt ten koste van het gebruiksvriendelijkheid van z’n producten! Hij dwingt je als het ware om iTunes te gebruiken, omdat je zonder iTunes haast niks kunt met de iPhone.

2. Slechte camera
Punt.

3. Geen (bruikbare) bluetooth
Bleutooth is alleen bedoeld om connecties te maken met apparaten, NIET om iets te VERZENDEN naar ander toestel (waar bleutooth in de praktijk veel voor wordt gebruikt)

4. Prijs/kwaliteit verhouding is belachelijk.
Belachelijk duur voor wat dit ding je te bieden heeft. Je betaald voornamelijk voor de logo.

5. Kaal geleverde telefoon
Je krijgt een headset (die slecht klinkt), een oplader en een kabel. That’s it.

6. Ringtones
De iPhone heeft de saaiste ringtones van alle telefoons. En om een liedje als ringtone te gebruiken, moet je door een hel. Even uit mijn hoofd: Liedje zoeken > slepen naar iTunes > liedje bewerken/knippen > liedje synchroniseren/opslaan als… > liedje/ringtone synchroniseren met iTunes op de iPhone… Zoiets. Seriously? Pff…

7. Gebruik als HDD is onmogelijk.
Nu heb ik 32GB aan geheugen waar ik geen fuck mee kan, behalve vullen met gesynchroniseerde liedjes, foto’s, video’s of apps. Hoe wil je daarmee in vredesnaam 32GB vullen?! Voorheen kon ik op mijn iPod vanalles opslaan, deze functie heeft Steve Jobs dus ook verwijderd.

Voordat iOS4 uitkwam, vond ik de telefoon zelfs nóg slechter. Multitasking miste ik echt, samen met andere simpele dingen (zoals verwisselbare achtergronden, folders, dat soort dingen die doodnormaal zijn bij andere telefoons) Als ik erbij stil sta, kan ik me nauwlijks voorstellen hoe slecht de 1ste generatie iPhone wel niet was...

Natuurlijk heeft de 3GS ook goeie dingen: Hij is heerlijk snel (loops nooit vast), de AppStore is geweldig en de touchscreen werkt super.
Maar die voordelen kunnen het in mijn geval niet opnemen tegen de vele minpunten, dus ik zal nooit meer een iPhone aanschaffen totdat de bovengenoemde punten zijn verholpen door Apple.

Ik ga terug naar een oer-sterke Nokia (E7) =)

0 0

·

Na jarenlang te hebben volgehouden dat ik niet van HTC af te krijgten was,.. en al zeker niet met een iPhone, omdat ik ooit een 2G of een 3G in mn handen had gehad, en m daarna als , traag, gadged, modegril zijnde, en en fout stuk misleidend telefoontje zag, vooral naast mijn HTC touch Dual, en later de HTC touch pro.Toch hield ik oogluikend de veranderinbgen van Apple in de gaten, en merkte dat er steeds meer goede berichten te horen waren van de iPhone. Toch maar es kijken,..eenmaal de 3GS in handen, was ik totaal verkocht! Was dit een iPhone?? Dezelfde die ik 2 jaar geleden in mn handen heb gehad, maar dan een versie hoger??? Alles klopte! En dit liep (al moest ik het toch wel een beetje met pijn in mn hart toegeven) zo smooth! alles klopt gewoon aan de iPhone, al moet ik zeggen (en dat lees je hier ook) Je bent iPhone fan of je bent t niet! Ik ben totaal om! Mijn volgende gaat een iPhone 4 worden, al vind ik de styling van een 3 veel, en veel mooier, de 4 is gewoon qua vormgeving lomper, en scherper aan de randen.

Qua apps, tjsa, toppie gewoon, of via appstore, of als je een gejailbreakte hebt via Installous zeer simpel te downloaden, en voor alles is wel wat te vinden! De 3Gs en de 4 hebben een ingebouwde accelerometer, wat weer gigantische mogelijkheden biedt op het gebied van apps. Wat bv van een sleepcycle die precies verteld hoe je hebt geslapen, hoe vast, en je bovendien wekt op het juiste momen, zodat je niet met een ochtendhumeur naar je werk/school hoeft..

Geluidskwaliteid, is fenominaal te noemen! Zeker als je ook nog eens lang Ericcssonfan bent geweest, en dat geluid al toppie vond! Ook op media gebied valt er veel te dowloaden qua apps, en ja wat al nog niet meer!
Upgrade bijv je camara van 3,2 naar 10 megapixel...of breid m uit met panoramaview! Beeldkwaliteit is prachtig, en dat is met de iphone4 nog mooier, en dieper qua kleur. Echter, de enige reden waarom ik van de 3GS naar een 4 wil, is zeker niet vanwege de vormgeving, of beeld, of kwalteit qua geluid, maar puur vanwege zn batterij! Dit, is wel het grootste minpunt van de 3GS. Na een dag met TomTom, of gebruik van het internet, is de baterij nagenoeg leeg! Mijn man heeft de 4, en die doet er in mijn ogen 3x zolang mee.

Kanttekening van beide toestellen zijn toch wel de datakabels, die heb je nodig ofwel om je iphone te syncen, voor overdracht van programma's van/naar computer, ofwel voor het opladen. Die datakabels zijn behoorlijk kwetsbaar, ik heb er in 1 jaar tijd drie versleten, en het eind is helaas nog niet in zicht.
Dus kort samengevat;

*Gebruiksvriendelijk, en een plaatje om te zien.
Voor mij, de beste telefoon die ik ook in mn bezit heb gehad.
*iPhone 3GS een geweldig toestel van een legio aan mogelijkheden,( en voor wie zegt ik heb m puur om te bellen en bereikbaar te zijn,...neem een oude versie van Nokia, veel goedkoper, en mooi degelijk!razz)
*Een solide toestel, wat tegen een stootje kan.(heb m al wat keren laten stuiteren)
*Qua iPod een top kwaliteit geluid, zeker als je er ïn-ear headsetje bij koopt.
*Qua batterij, vind ik m gewoon minder! Doet me denken aan een Samsung, die was bij mij meestal ook leeg na een dag! (oplossing is een battery-pack erbij kopen bijv een soort hardcase waar je iPhone dan in kan, waar ie goed beschermd is, en bovendien ook nog via die hardcase extra energie toegevoegd krijgt)
*De camara vind ik ook niet je van het! Bouw een flitser in voor dat geld! De 4 heeft deze overigens wel.
*bijbehorende datakabel, ronduit slecht te noemen. Daar staat tegenover, dat je voor synchroniseren van je iphone je tegenwoordig ook veel draadloze apps hebt, wat via Wifi of bluetooth gaat.
*Wat ik ook jammer vind is dat er via Bluetooth geen overdracht kan plaats vinden van of naar andere toestelen dasn alleen iPad, iPhone of iPod. ook daar was een app voor, echter na mijn up-date qua firmware. was dit niet meer mogelijk!

Maar, het hele mobieltje even in zn geheel genomen,
Top! En zoals Apple groeit en door blijft groeien ben ik niet bang voor de tekortkomingen! Komt vast dik in orde!

0 0

Alle Apple iPhone 3G S reviews


De Apple iPhone 3G S in het nieuws

ts Budget iPhone kleuren

Budget iPhone lekt uit in verschillende kleuren

Geruchten ·

Apple zou al enige tijd bezig zijn met een goedkope opvolger voor de iPhone 3G S. Nieuw uitgelekte foto's lijken te bevestigen dat deze budget iPhone in verschillende vrolijke kleurtjes uitkomt waaronder geel, rood en groen.

Budget iPhone lekt uit in verschillende kleuren

De iPhone 3GS loopt op z'n laatste benen en toch is het Apple's goedkoopste iPhone. Hoog tijd voor een nieuw instapmodel en dat moet dus deze budget iPhone gaan worden. En als Apple dan toch bezig is met iets nieuws, dan kunnen wat extra kleurtjes er wel bij. Het model is net als de 3GS volledig van plastic gemaakt en dat moet de kosten drukken. Ga niet uit van een extreem goedkope iPhone, het model moet vermoedelijk net zoveel kosten als de huidige 3GS. Ongeveer 250 euro dus. Het is goed mogelijk dat de goedkopere iPhone samen met de nieuwe iPhone 5S wordt aangekondigd. Wanneer dat is, is afwachten.

Bron: Weiphone.com

 • Tags:
 • apple
 • budget
 • cheap
 • iphone

ts Cheap Budget iPhone Plastic

Nieuwe afbeeldingen goedkope iPhone binnen?

Geruchten ·

Apple zou al langer op zoek zijn naar een geschikte opvolger voor de goedkopere iPhone 3GS, eveneens gemaakt van plastic maar die wat meer van deze tijd is. En misschien staat hij wel op deze foto.

We zien op deze foto voor het eerst een soort rand rondom het toestel. Vermoedelijk gaat het om een soort optionele bumber, want wij betwijfelen of Apple een behuizing kiest die niet uit één geheel bestaat. Verder lijkt het toestel dezelfde bolling en rondingen te hebben als de bestaande iPhone 3GS, niet verwonderlijk want juist dit model moet het toestel gaan opvolgen.

Budget iPhone

De iPhone 3G S werd in juni 2009 aangekondigd maar wordt nog steeds verkocht, voornamelijk als instap en prepaid-iPhone. Vermoedelijk wil Apple binnenkort naast een opvolger voor de iPhone 5 een nieuwe instap-iPhone aankondigen die over meer moderne componenten beschikt.

Bron: Gsminsider.com

 • Tags:
 • apple
 • budget
 • iphone

ts Budget iPhone

Is dit de nieuwe voordelige plastic iPhone?

Geruchten ·

Het gerucht van een goedkope iPhone gaat al langer. Wij hebben tot op heden altijd zoiets gehad van "eerst zien dan geloven". Mogelijk zijn dit dan toch de eerste afbeeldingen van Apple's goedkope iPhone.

We sluiten natuurlijk niets uit, maar waarom zou Apple een goedkope iPhone lanceren als het je gewoon voor weinig geld aan een iPhone 3GS kan helpen? Het is natuurlijk niet de nieuwste iPhone, maar hij kost met een prijskaartje van momenteel 279,85 euro nou ook weer niet heel erg veel. Toch kan Apple besluiten de 3GS uit het assortiment te halen en te vervangen door een andere.

budget iPhone plastic

Nogmaals, wij zien er het nut niet van in. Behalve dan dat Apple van nòg goedkopere componenten gebruikmaakt, misschien zelfs componenten die nieuwer en beter zijn dan die nu in de iPhone 3GS zitten. In dat geval valt niet uit te sluiten dat Apple de oude vertrouwde 3GS inruilt voor bovenstaande iPhone. Een andere mogelijkheid is dat Apple na de lancering van de 5S afscheid neemt van de 3GS en daarmee het instapmodel, de iPhone 4 omvormt tot een nieuwe 3GS en dan van plastic voorziet om kosten te besparen.

Bron: Tactus.com

 • Tags:
 • apple
 • budget
 • iphone

ts iPhone 3gs Xs

Apple kondigt nieuwe iPhone 3G S aan

Telefoonnieuws ·

Apple heeft tijdens het jaarlijkse WWDC de nieuwe iPhone 3GS aangekondigd; de iPhone 3G S is uiteraard de opvolger van de iPhone 3G waarbij de 'S' staat voor 'Speed'. Het nieuwste model verschilt technisch nauwelijks van zijn voorganger.

De nieuwe iPhone, verkrijgbaar in varianten van 16 en 32 GB, draait onder alweer versie 3.0 van het iPhone OS besturingssysteem. Versie 3 brengt veel nieuwe functies met zich mee die al eens eerder de revue op NieuweMobiel zijn gepasseerd. Maar er is ook veel van de bestaande functionaliteit verbeterd, zoals het kunnen bekijken van veel applicaties in landscape modus. Al met al zou je kunnen stellen dat de iPhone vanaf versie 3 pas echt volwassen is geworden.

Apple kondigt nieuwe iPhone 3GS aan

Eén van de nieuwe functies die nog niet echt was uitgelekt is dat het met het nieuwe iPhone OS ook mogelijk zal zijn om films en TV shows te downloaden. En niet alleen thuis via WiFi maar ook onderweg dankzij 3G. Daarnaast kan de nieuwe iPhone gebruikt worden als modem dankzij de tethering functie. Het maakt hierbij niet uit of je van een PC gebruik maakt of van een Mac. Ook werkt de functie, naast een directe USB aansluiting, via een Bluetooth verbinding.

Find My iPhone

Een andere nieuwe functie is het terugzoeken van je iPhone mocht je die verloren zijn. Een zoekende iPhone gebruiker van via de online webdienst MobileMe bekijken waar zich op dat moment zijn iPhone bevindt. Het is uiteindelijk zelfs mogelijk om via MobileMe de verloren iPhone een bericht te sturen. Het is vervolgens maar de vraag of de 'eerlijke vinder' bereidt is mee te werken aan het retourneren van het hebbeding.

3 megapixel camera

Flink op de schop genomen is de aanwezige camera. Deze kan naast het schieten van video ook veel meer dingen dan zijn voorganger, waaronder autofocus, auto exposure, auto white balance, tap-to-focus en meer van dit soort handige dingen die we voorheen tegenkwamen bij voornamelijk fabrikanten als Samsung. Daarnaast schiet de nieuwe iPhone video's met 30 frames per seconden in VGA resolutie. Video's kun je op je iPhone bewerken, bijvoorbeeld inkorten en versturen naar vrienden via MMS of uploaden naar YouTube.

Voice dailing en voice control

Een andere nieuwigheid is de mogelijkheid om via je stem je iPhone te besturen. En niet alleen het bellen van mensen, zoals we al langer kennen. Maar ook de MP3 speler kan via je stem bedient worden. Zo kun je opdrachten geven om bijvoorbeeld meer nummers van een bepaalde artiest af te spelen. De iPhone reageert op je stem

TomTom

Geen standaard nieuwe functie, maar wel nieuw voor de iPhone is een aparte TomTom applicatie. Geruchten dat het Nederlandse bedrijf hun populaire navigatietoepassing aan het porten was naar TomTom gingen al langer, maar zijn nu dus voor het eerst officieel bevestigd. TomTom kondigt een aparte carkit aan voor gebruik met de iPhone. Hierin is de iPhone te plaatsen in zowel portrait als landscape en het extra voordeel is dat hiermee de iPhone tijdens je rit wordt opgeladen. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar dat zal deze zomer duidelijk worden zodra het product in de winkel verkrijgbaar is.

Versie 3.0 van het nieuwe iPhone OS zal vanaf 17 juni beschikbaar zijn voor alle oude iPhone modellen. Mensen die nog niet over een iPhone beschikken kunnen het nieuwe 3GS model vanaf 26 juni halen bij T-Mobile.

 • Tags:
 • apple
 • iphone
 • iphone3gs
 • wwdc

Beknopte specificaties van de Apple iPhone 3G S

Afmetingen 115,5 x 62,1 x 12,3 mm
Gewicht 135 gram
Artikelcode A1303
EAN codes 0885909475063, 0885909408122, 0885909408030, 0885909407859
Platform
iOS 6.0
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 3.5 inch, TFT
Hardware
Camera 3.2 MP
Processor 600 MHz, ARM Cortex A8
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Opslaggeheugen), 256 MB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1219 mAh
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Apple iPhone 3G S specificaties


Alternatieven van de Apple iPhone 3G S

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Apple iPhone 3G S (A1303)
emporia Touch Smart 2 (V188.2)
 Huidig product 
iOS6.0
Kleurenbeeldscherm3.5 inch, TFT3.25 inch, IPS
Camera3.2 MP8 MP
Processor600 MHz, ARM Cortex A81.3 GHz, MediaTek MT6739
Selfiecamera
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Opslaggeheugen), 256 MB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij1219 mAh1400 mAh, verwisselbaar
4G (LTE)

Volledige vergelijking Apple iPhone 3G S en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Apple 3G S