Sony Xperia Z3 mogelijk binnenkort ook in het paars, daarmee de vijfde kleur


Voor een Sony-telefoon is de Xperia Z3 al in opvallend veel kleuren verkrijgbaar. Zo kun je momenteel kiezen uit White, Black, Copper en Silver Green. Binnenkort komt daar misschien ook de bekende paarse kleur bij.

Een nieuwe kleur voor de Sony Xperia Z3 zou momenteel wat vroeg komen. Het toestel is nog maar pas aangekondigd. Toch zou een paarse uitvoering logisch zijn, de Xperia Z2 was er immers ook in verkrijgbaar. Toen Sony de Xperia Z3 aankondigde introduceerde het meteen twee nieuwe kleuren; Silver Green en Copper. Niet eerder was het Xperia-vlaggenschip in deze kleur verkrijgbaar. Alle voorgaande edities werden steevast in het zwart, wit en paars uitgebracht.

Sony Xperia Z3 colors
De huidige kleuren van de Z3

Sony kondigde de Xperia Z3 aan tijdens de IFA in september 2014. Een opvolger van het toestel werd eigenlijk verwacht tijdens de CES begin dit jaar. Die aankondiging bleef uit. Sony greep het event vorige jaren altijd aan om een nieuwe Xperia Z aan te kondigen. Er zijn berichten dat Sony wil afstappen van haar halfjaarlijkse updatecyclus. De onderlinge verschillen zijn te klein. Toch zijn de geruchten over de Xperia Z4 niet van gisteren. Mogelijk gebruikt Sony hiervoor het MWC-event begin maart. Een Xperia Z5 wordt dan pas in 2016 verwacht.

Bron: ePrice.com.tw


Prijsvergelijker Sony Xperia Z3

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel