Samsung Galaxy S10 en S10+ in levende lijve gefotografeerd


Er zijn eindelijk hoge resolutie foto's opgedoken van Samsung's aankomende Galaxy S10-serie. Beide toestellen staan gebroederlijk op de gevoelige plaat waarbij we goed de verschillen zien.

De Galaxy S10 en S10+ zullen nu al geen geheim meer zijn. Informatie over beide modellen lekt de laatste tijd veelvuldig uit. Samsung heeft zelfs al een datum geprikt waarop beiden aangekondigd worden; 20 februari. Zoals gebruikelijk is de S10 Plus de grotere uitvoering van de S10 met enkele meer premium eigenschappen. Denk aan een dikkere batterij en een dubbele selfiecam. Dankzij AllAboutSamsung zien we ze nu samen van dichtbij.

Samsung Galaxy S10 en S10 Plus
De Samsung Galaxy S10 en S10 Plus

Samsung past bij de S10-serie voor het eerst een schermgat toe; ook wel punch-hole. Bij de Samsung Galaxy S10 is dat een rond gat, bij de S10+ vanwege de dubbele selfiecamera een afgeronde rechthoek. Ze zitten beiden rechtsboven en als gevolg daarvan schuiven de icoontjes zoals batterijstatus, signaalsterkte en trilstand naar links op. We vermoeden dat de statusbalk zo groot is als waar het schermgat verticaal eindigt. Dat is dus stukken hoger dan voorgaande jaren en leverde Google met de Pixel 3 XL nog veel kritiek op omdat de effectieve schermruimte omlaag gaat.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10 verkrijgbaar is

Galaxy S10 specificaties

Volgens de berichten krijgt de S10 een 6,1 inch scherm en een 6,44 inch scherm voor de S10+. Dat is 0,24 tot 0,3 inch groter dan vorig jaar. Achterop vinden we ditmaal een drievoudige camera voor beide modellen. Mogelijk is dat voor reguliere foto's, groothoekfoto's en om in te zoomen. Onderop zit een USB-C poort voor opladen en een 3,5 millimeter audio-jack voor je eigen koptelefoon. Draadloos opladen zal ook aanwezig zijn en de S10-modellen kunnen daarmee ook stroom weggeven aan andere telefoons die draadloos laden ondersteunen.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10+ verkrijgbaar is

Ook vouwbare Galaxy F(old)?

Naast de hierboven genoemde S10 en S10+ wordt er ook een S10 Lite verwacht tijdens het Samsung Unpacked evenement. Dat moet een iets goedkoper model worden met iets kleiner en plat scherm. Mogelijk vinden we daar achterop 'slechts' 2 camera's. Ook wordt verwacht dat Samsung haar vouwbare telefoon volledig uit de doeken doet. Het is immers de 10e verjaardag van de Galaxy S-serie en dit zou een mooi moment zijn om een nieuw hoofdstuk aan dat succes toe te voegen.

Samsung Galaxy Fold met Infinity Flex Display
Samsung Galaxy F(old) tijdens het SDC 2018
Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S10e verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy F verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel