Voor het eerst beeld van Samsung Galaxy S10 in het echt


Evan Blass heeft op zijn Twitter-tijdlijn een foto geplaatst van de Samsung Galaxy S10. Het is voor het eerst dat we het toekomstige vlaggenschip in het echt zien. Tot op heden lekten vooral renders uit. Duidelijk is dat de Galaxy S-serie er vanaf 2019 flink anders uit komt te zien.

Samsung neemt net de Galaxy S10 definitief afscheid van de symmetrische indeling met boven en onder evenveel ruimte. Ditmaal is de ruimte boven kleiner dan onder met als gevolg dat de selfiecamera in een gat is weggewerkt. Samsung wordt één van de eerste fabrikanten die een dergelijk scherm gaat toepassen. De ruimte boven lijkt nog best groot in vergelijking met de zijkanten. In werkelijkheid komt dat vooral omdat de S10 over de iconische afgeronde zijkanten beschikt.

Samsung Galaxy S10 Beyond
Afbeelding Samsung Galaxy S10 (bewerkt)

Onderop maakt Samsung, tot verdriet van velen, nog altijd gebruik van een zogenoemde kin. In tegenstelling tot Apple die het wel gelukt is deze weg te werken. Verder zien we wat lijkt op de nieuwe One UI-interface al komt het pijltje omhoog onderin nergens terug in screenshots die tot nu toe van de interface gezien hebben. Wel in de kale Android-versie zoals we die op de Pixel-telefoons en Android One aantreffen. Samsung heeft dus nog het nodige werk te verzetten om One UI gereed te krijgen voor de S10-serie.

Draadloos opladen

Blass geeft verder aan dat de Galaxy S10 in staat is andere telefoons draadloos op te laden. Dat is een functie die we eerder in de Huawei Mate 20 Pro zagen en moet meer gezien worden als gimmick. Erg snel is het namelijk niet en erg praktisch ook niet om 2 telefoons lange tijd tegen elkaar aan te leggen. Over welke andere functies het toestel zal beschikken is afwachten, Samsung moet het persmoment daarvoor nog aankondigen. Mogelijk gebeurt dat ergens rond februari.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S10
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
128 GB Green Refurbished
€ 190,99 € 194,98   Bekijk
Amazon
128 GB Black
€ 369,90 € 380,90   Bekijk
bol.com Partner
128 GB White
€ 459,00 € 459,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S10


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel