Komt Huawei met rode Mate 20 Pro?


Er is een afbeelding verschenen waarop de Huawei Mate 20 Pro in het rood te zien is. Vermoedelijk wordt die gelanceerd tijdens het Chinees Nieuwjaar dat plaatsvindt op dinsdag 5 februari. Naast Fragrant Red zou er ook een Comet Blue versie in de maak zijn.

Huawei kondigde de Mate 20 Pro in oktober van 2018 aan dus hij is nog zeker nieuw te noemen. Na februari tikt hij al wel weer het halve jaar aan dus een nieuw kleurtje zou dan voldoende moeten zijn om de sales een extra impuls te geven. De rode en blauwe uitvoering die Huawei op het oog heeft lijken niet het Twilight-kleurverloop te hebben en ogen daardoor mogelijk iets saaier. Het is trouwens goed mogelijk dat Fragrant Red en Comet Blue exclusief voor de Chinese markt bedoeld zijn.

Huawei Mate 20 in Fragrant Red
De Huawei Mate 20 in Fragrant Red

Al zou Huawei er natuurlijk voor kunnen kiezen om de rode uitvoering buiten China uit te brengen tijdens Valentijnsdag. We doen hier maar even een suggestie. De Huawei Mate 20 Pro is momenteel het bedrijfs absolute vlaggenschip. Dat komt mede door de eigen Kirin 980-processor die op een 7 nanometer procédé gebaseerd is en die in benchmarks en de praktijk je weg lijkt te blazen. Ook de camera gooit hoge ogen. Achterop treffen we er niet minder dan 3 aan en in veel tests komt hij zeer sterk uit de bus. Uit een test van YouTuber MKBHD die zijn volger vroeg om foto's van 16 vlaggenschepen te vergelijken kwam de Mate 20 Pro zelfs als beste uit te test. Alhoewel dit soort testen altijd wat subjectief zijn zegt het wel iets over de algemene fotokwaliteit; die is dik in orde.

(via)


Prijsvergelijker Huawei Mate 20 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Emerald Green Refurbished
€ 159,99 € 163,98   Bekijk
bol.com Partner
Twilight
€ 359,95 € 359,95   Bekijk
Amazon
Twilight
€ 427,61 € 427,61   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei Mate 20 Pro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel