Motorola houdt 7 februari event, mogelijk voor Moto G7-serie


Motorola heeft uitnodigingen verstuurt voor een evenement op 7 februari in São Paulo Brazilië. Mogelijk wordt hier de Moto G7-serie aangekondigd waarvan beelden al veelvuldig zijn uitgelekt. Dat deze modellen ook naar Europa en Nederland komen is erg aannemelijk.

Van de G7-serie verwachten we in ieder geval de Moto G7, G7 Play, G7 Plus en mogelijk de G7 Power. Of ook al deze modellen naar Nederland komen valt nog maar te bezien. Van de Moto G6-serie kwamen wel alle modellen hier uit maar dat is geen garantie dat dat ook dit keer weer gebeurt.

Motorola Moto G7
Zet in je agenda!

Duidelijkheid daarover krijgen we donderdag 7 februari om 9:30 lokale tijd, het is dan hier 18:30. Als de geruchten kloppen dan is de Motorola Moto G7 een 6,24 inch toestel met Snapdragon 632 en 12+5 megapixel camera, de G7 Play een 5,7 inch toestel met Snapdragon 832 en enkele camera, de G7 Plus een 6,24 inch toestel met Snapdragon 636 en 16+5 megapixel camera en de G7 Power een 6,2 inch toestel met Snapdragon 632, enkele 12 megapixel camera en monsterlijke 5000 mAh batterij. Het hele viertal toestellen zou Android 9 Pie vanuit de doos draaien waarmee ze meteen lekker up to date zijn. Prijzen zouden tussen de 149 en 299 euro liggen waarmee ze voor vrijwel iedereen bereikbaar zouden moeten zijn.

Flink voor MWC

Motorola's aankondiging valt ruim voor het Mobile World Congress waarop meerdere fabrikanten nieuwe modellen aankondigen. Het MWC start pas 25 februari. Dat Motorola, of beter gezegd moederbedrijf Lenovo, nu voor een moment flink daarvoor kiest is mogelijk om een eigen moment te hebben waarop het alle aandacht krijgt. Je zou ook denken dat het wat bewaart voor de MWC, mogelijk de P40. Die geldt als meer high-end en is alleen daarom al belangrijker. Zonde als die zou ondersneeuwen door de instap Moto G7-serie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel