Foto toont Sony Xperia XZ4, belooft lange telefoon te worden


We hebben een echte foto van de toekomstige Sony Xperia XZ4 opgevist. Sony's nieuwe Xperia-telefoon krijgt een scherm met 21:9 verhouding en dat is erg breed. En daarom belooft de XZ4 een lange telefoon te worden, haast ongemakkelijk lang.

Toen wij de eerste echte beelden van de Xperia XZ4 zagen moesten wij meteen denken aan de LG Chocolate Touch denken. Ook dat toestel had een flink lang scherm en tegelijkertijd niet erg breed. Erg praktisch bleek dat niet en we houden ons hart daarom vast over de toekomst van de XZ4. Toch heeft Sony een goede reden om voor een 21:9-verhouding te kiezen. Veel films zijn in deze verhouding geschoten en de high-end Xperia-telefoons zijn gericht op multimedia.

Sony Xperia XZ4

Het is voor het eerst dat we echte foto's zien van het 6,5 inch grote Xperia-telefoon. Alhoewel het niet meteen duidelijk wordt van bovenstaande foto kiest Sony niet voor een notch of schermgat, zij gaan voor kleine balken boven en onder het scherm. Ook zien we de nieuwe navigatie van Android 9 Pie terug onderaan het scherm en de balk rechts in beeld lijkt nieuw. Mogelijk zit daar een menu achter vergelijkbaar met Side sense wat bij de XZ3 geïntroduceerd werd. Of dit ook betekent dat de randen aanraakgevoelig zijn moet nog blijken.

MWC 2019

Erg lang hoeven we niet te wachten voordat we duidelijkheid hebben over alle specificaties. Sony kondigt naar alle waarschijnlijkheid de Xperia XZ4 tijdens het Mobile World Congress aan. Het heeft zelfs al een persevent gepland staan op maandag 25 februari om 08:30 Nederlandse tijd. Hopelijk weten we dan meer.

(via)


Prijsvergelijker Sony Xperia 1
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 549,00 € 549,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia 1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel