Verschenen schermonderdeel Sony Xperia XZ4 bevestigt eerdere render


Als de geruchten kloppen dan kondigt Sony begin 2019 de Xperia XZ4 aan. Een toestel met achterop 3 camera's en een groot OLED-scherm met dunne schermranden. Eerder al verschenen renders van het toestel en die worden nogmaals bevestigd dankzij een nieuw opgedoken onderdeel.

Het lijkt te gaan om het glazen voorpaneel van de XZ4. We zien erg dunne schermranden al kiest Sony nog altijd niet voor volledig randloos. Daarvoor had het een notch of een schermgat moeten toepassen. In plaats daarvan zit de selfiecamera samen met de luidspreker boven het beeldscherm. En ook onderaan het scherm zit een balk, onduidelijk is nog voor wat.

Sony Xperia XZ4 screenpanel
Schermpaneel voor de vermeende Xperia XZ4

Het nu opgedoken schermonderdeel bevestigt een eerder verschenen render die op basis van een CAD-bouwtekening was gemaakt. Daarop was toen ook de achterkant te zien waaruit bleek dat de Xperia XZ4 Sony's eerste smartphone is met 3 camera's. Hieruit mogen we opmaken dat dit nieuwe Sony-model het nieuwe vlaggenschip gaat worden voor de eerste helft van 2019. Sony spuugt ieder half jaar een nieuw vlaggenschip uit dus verwacht er nog één in de tweede helft van 2019.

Xperia XZ4 specs

Qua specificaties is er nog niets definitief aan de Sony Xperia XZ4 maar gelet op het feit dat het hier om een vlaggenschip gaat houden we sterk rekening met Qualcomm's snelste en krachtigste chipset; de Snapdragon 855. Ondanks dat die uitgerust is met 5G is het nog maar de vraag of Sony die nieuwe draadloze techniek ook zal ondersteunen. Mogelijk horen we eind februari meer over tijdens het Mobile World Congress. Dan wordt deze nieuwe Sony verwacht.

(via)


Prijsvergelijker Sony Xperia 1
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
White
€ 949,00 € 949,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia 1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel