Renders tonen nog onbekende LG-telefoon

LG ontkent in opmerkelijke tweet dat dit de LG G8 ThinQ is


Er zijn beelden opgedoken van een nog onbekend LG-toestel. In eerste instantie werd uitgegaan van de G8 ThinQ maar dat idee werd door LG zelf naar de prullenbak verwezen.

Normaal gesproken doen perswoordvoerders geen enkele uitspraken over toekomstige modellen. Ken Hong, hoofd Global Corporate Communications, verwijst de plaatjes naar het rijk der fabelen. In een opmerkelijke Twitter-conversatie tussen hem en de lekker van de plaatjes, @OnLeaks, meldt Ken dat de beelden "niet echt" zijn. Of hij hiermee bedoelt dat we hier niet naar de LG G8 ThinQ kijken, of juist naar een ander LG-model, of dat het uiteindelijke product er anders uit komt te zien blijft onduidelijk.

LG Alpha
De LG "Alpha"

Terug naar de renders. Ze komen zoals vaker de laatste tijd van de over-zelfverzekerde Steve Hemmerstoffer van @OnLeaks die ze heeft doorverkocht aan 91mobiles. Op de renders zien we een LG-toestel terug met codenaam 'Alpha' en de bron gokt dat dit de opvolger van de G7 ThinQ is. Veel uiterlijke wijzigingen zien we trouwens niet terug en dat alleen al roept de nodige vraagtekens op. Interessant wordt het echter als Ken Hong zich met de zaak bemoeit. Hij ontkent dat dit de G8 ThinQ is waarna hij in een klassieke Twitter-fittie met Steve Hemmerstoffer belandt. Zonder Steve's indrukwekkende trackrecord te ontkennen claimt Ken dat dit niet de G8 is.

Wie heeft er gelijk?

Wie gelijk heeft zal de toekomst moeten uitwijzen. Wij zijn geneigd naar Ken Hong. Naar welk toestel we hierboven dan wel kijken blijft onduidelijk. Het lijkt wat vergezocht dat LG het gerucht zelf verspreid heeft vooral nu het het zelf ontkent. Aannemelijker is dat het om een toestel uit een andere serie gaat, bijvoorbeeld de Q-serie.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel