Sony verstuurt MWC-uitnodiging, vermoedelijk voor Xperia XZ4


Sony heeft uitnodigingen verstuurt voor een persevent tijdens het Mobile World Congress. Het evenement vindt plaats op 25 februari en naar alle waarschijnlijkheid krijgen we hier de Xperia XZ4 te zien. Een nieuwe Xperia-model met 21:9 scherm.

Echt nieuw is de XZ4 niet voor ons. Het toestel is al veelvuldig uitgelekt zowel in specificaties als in beelden. Het toestel moet een grot 6.5 inch OLED-scherm krijgen met een voor Sony-begrippen nieuwe aspect-ratio van 21:9. Ideaal voor films. Afscheid neemt Sony nog niet van de schermranden, die zijn onder en boven nog wel licht aanwezig. Sony stapt dus voorlopig niet over op een notch of schermgat.

Sony MWC

Naast de Xperia XZ4 worden er waarschijnlijk nog wel meer Sony-telefoons verwacht. Welke precies is nog even afwachten. Wel duidelijk is dat het hier in tegenstelling tot de Sony Xperia XZ4 niet om high-end vlaggenschepen gaat maar om meer mid-range modellen. Het evenement begint om 08:30 uur Nederlandse tijd en vindt plaats in Barcelona.

Xperia XZ4 specs

Sony grijpt vaker het MWC aan om nieuwe modellen aan te kondigen. Net als voorgaande jaren zal het een livestream uitzenden die via sonymobile.com/press te volgen zal zijn. Als de geruchten kloppen is de XZ4 een doorontwikkeling van de XZ3 maar dan met een langgerekter 21:9-scherm, glazen behuizing die mogelijk niet zo bol meer is en met achterop drie camera's. De vingerafdrukscanner zit mogelijk als vanouds in de zijkant. Bij de XZ3 zit die nog op een onnatuurlijke plek achterop.

(via)


Prijsvergelijker Sony Xperia 1
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Media Markt
White
€ 949,00 € 949,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia 1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel