Motorola werkt aan Moto G7 Power met 5000mAh dikke batterij


Er is informatie verschenen over Motorola's nieuwe Moto G7-serie en dan in het bijzonder de G7 Power. Het model moet een indrukwekkend dikke batterij van maar liefst 5000 mAh krijgen. Dat is aanzienlijk meer dan de concurrentie.

Motorola voegt tegenwoordig 'Power' toe aan haar modellen met dikke batterij, voorheen was dat ook wel eens 'Plus' of 'Play'. Wijzelf vinden de 'Power' stukken duidelijker en nu blijkt ook van de toekomstige Moto G7 een dergelijk model uit te komen. De Moto G7 Power krijgt een niet misselijke 5000 mAh dikke batterij ingebouwd. Dat blijkt tenminste uit documenten van de Amerikaanse toezichthouder FCC.

Motorola Moto G7 Power

Moederbedrijf Lenovo heeft de Moto G7-reeks nog niet officieel aangekondigd. Mogelijk gebeurt dat pas begin 2019. Naast de Moto G7 wordt ook de Moto G7 Plus, G7 Play en deze G7 Power verwacht. Of al deze modellen uiteindelijk de Nederlandse bodem zullen bereiken is nog afwachten. Als het verleden een raadgever is voor de toekomst dan is dat nog allerminst zeker. Zo is van de Motorola One-familie de One Power hier bijvoorbeeld niet verkrijgbaar.

G7 Power specificaties

Uit diezelfde documenten staan ook enkele specificaties. Te weten de afmetingen; 159 x 76 millimeter met een nog onbekende dikte. Er zit achterop een enkele camera en er lijkt ondersteuning te zijn voor NFC. Mogelijk zit de vingerafdrukscanner in het M-logo achterop verwerkt. Eerder al hoorden wij dat de Motorola Moto G7 Power aangedreven wordt door een Snapdragon 632-processor en beschikt over een 12 megapixel hoofdcamera en 8 megapixel selfiecam. Of dit ook echt klopt moet blijken wanneer het toestel officieel aangekondigd wordt.

(via)


Prijsvergelijker Motorola Moto G7 Power
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Purple
€ 207,57 € 207,57   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G7 Power


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel