Lek toont Motorola Moto G7 met druppelvormige notch


Motorola's moederbedrijf Lenovo lijkt een grote update voor te bereiden op de Moto G6. De nu uitgelekte G7 krijgt een langer scherm met veel dunnere schermranden. Gevolg is dat het scherm bovenin een notch krijgt al is gelukkig gekozen voor de veel kleinere druppelvariant. Achterop is wederom gekozen voor een dubbele camera.

Motorola is geen onbekende met de beruchte notch, ook de Motorola One was er mee uitgerust al was die nog vele malen groter dan de hieronder weergegeven Moto G7. Deze afbeelding, afkomstig van MrGizmo, toont een qua vorm herkenbaar Motorola-toestel al is het scherm ditmaal grondig op de schop gegaan.

Motorola Moto G7

Die is veel groter met veel dunnere schermranden. Alleen onderaan het scherm zit nog een kleine 'kin', bedoeld voor de antenne en om de aansluitingen van het schermpaneel niet teveel te buigen. Bovenaan geldt dat niet en om daar toch ruimte te maken voor een selfiecamera is er gekozen voor een druppelvormige notch. Achterop het grotendeels glazen toestel zien we een ronde cameramodule terug met een dubbele camera. Dat was ook bij de G6 al het geval. Onder de camera's zit het M-logo waar vermoedelijk de vingerafdrukscanner in verwerkt is.

Specificaties Moto G7

Qua specificaties gaan er al langere tijd de nodige geruchten. Enige voorzichtigheid is dus gebogen. Wij horen berichten over een 6,4 inch groot toestel met Full HD+ resolutie, 16 + 5 megapixel camera, 12 megapixel selfiecam, Snapdragon 660-processor met 4 GB aan RAM-geheugen om mee te werken. Het opslaggeheugen begint vermoedelijk bij 64 GB wat meer dan netjes is. Om lang met de batterij te doen lijkt gekozen te zijn voor een exemplaar met een capaciteit van tussen de 3000 en 3500 mAh. Het is nog even afwachten voordat we hierover bevestiging krijgen. De Motorola Moto G6 werd in april aangekondigd, mogelijk moeten we dus nog tot april 2019 wachten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel