Acer geeft details Liquid Jade Primo met Windows 10 en Continuum


Acer heeft voorafgaand aan de CES-beurs de Liquid Jade Primo met Windows 10 nader toegelicht. Het model werd al in september aangekondigd maar 'vergat' toen specificaties te vermelden. Dat lijkt het nu goed te willen maken.

Eerder is eerlijk; september 2015 klinkt alweer enorm lang geleden. Vooral in telecomjaren gemeten. Toch is de Jade Primo nog actueel al was het maar omdat Windows 10-telefoons momenteel nog een zeldzaamheid zijn. Weliswaar hebben we inmiddels de Lumia 950 en 950 XL maar naast Microsoft zijn er nog opvallend weinig andere fabrikanten met Windows 10-telefoons in het assortiment.

Acer Liquid Jade Primo met Windows 10

Ter gelegenheid van de CES-beurs in Las Vegas heeft Acer enkele specificaties gedeeld van de Jade Primo. Het gaat om een 5,5 inch groot toestel met AMOLED-scherm en Full HD-resolutie, 21 megapixel camera, 8 megapixel selfiecam, Snapdragon 808-processor en USB Type-C aansluiting. Iets lagere specs als de Lumia 950 XL dus maar wel beschikt de Liquid Jade Primo over de Continuum-functie. Hiermee kun je hem aansluiten op een monitor om full-screen Windows 10-apps te kunnen draaien. Voorwaarde is wel dat je een Display Dock-kastje hebt om alle kabels aan te sluiten. Prijzen beginnen vanaf 569 euro voor het model met 32 GB aan opslaggeheugen. Verwacht de Acer Liquid Jade Primo ergens vanaf februari in de winkels.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel