Samsung Galaxy A9 goedgekeurd voor Chinese markt


De Galaxy A9 van Samsung is allang geen geheim meer. Het toestel is al veelvuldig uitgelekt en zelfs de Iraanse afdeling van Samsung heeft hem vroegtijdig online gehad. Ditmaal krijgt het toestel z'n Chinese goedkeuring met daarbij een nieuwe set foto's.

En omdat de Chinese autoriteiten niet moeilijk doen over het nog niet officiële toestel weten we meteen de specificaties. Te denken valt aan een 6 inch groot Android-toestel met metalen behuizing, Full HD-scherm van het type AMOLED en een 13 + 8 megapixel camera. De processor draait volgens de Chinezen op een keurige 1,8 GHz, telt 8 cores en is vermoedelijk afkomstig van Qualcomm. Gesproken wordt over de Snapdragon 620, een processor die onlangs is hernoemt naar de Snapdragon 652.

Samsung galaxy A9 tenaa

De Galaxy A9 (2016) complimenteert de nieuwe Galaxy A 2016-serie en is daarin met 6 inch meteen de grootste. Geen wonder dat er ruimte was voor een 4.000 mAh grote batterij. Wat we nog niet weten is wanneer Samsung van plan is om het toestel te lanceren. Daarover is nog altijd geen informatie binnen. Het eerste geschikte moment is tijdens de CES-beurs begin januari in Las Vegas. Het kan ook zijn dat Samsung wacht tot het MWC in februari. Wel durven we te stellen dat Samsung het toestel begin 2016 zal presenteren.

Bron: Tenaa.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel