De leukste en scherpste telefoon-aanbiedingen voor de kerst


De feestdagen breken weer aan! En omdat deze tijd van het jaar al duur genoeg is hebben wij de scherpste aanbiedingen voor je opgezocht om het toch nog leuk te houden.

In combinatie met een abonnement

Aan een telefoon heb je alleen iets als je er ook iets mee doet. Bellen komt natuurlijk het eerste in mensen op maar we doen tegenwoordig ook steeds vaker andere dingen met onze telefoon. Internetten bijvoorbeeld. We zochten daarom de voordeligste telefoons in combinatie met een abonnement op inclusief een databundel.

Tot 10 euro per maand

Voor 9 euro per maand heb je al een Samsung Galaxy Trend 2 met 4 inch touchscreen en 5 megapixel camera. Bovendien zit er in het hollandsnieuwe-abonnement 275 belminuten, 275 smsjes en 275 MB aan internet.

Gratis Samsung Galaxy Trend 2 vanaf € 9,00 per maand bij hollandsnieuwe

Wil je liever een grotere smartphone dan is de Alcatel One Touch Pop C7 een prima alternatief. Je hebt al een gratis toestel vanaf 10 euro per maand bij een Tele2-abonnement met 150 belminuten, 150 smsjes en 100 MB aan internet. We hebben de Pop C7 zelfs enige tijd geleden aan een uitgebreide test onderworpen.

Gratis Alcatel One Touch Pop C7 vanaf € 10,00 per maand bij Tele2

Tot 15 euro per maand

Iets meer ruimte is er in de categorie tot en met 15 euro. Zo is er voor 11 euro per maand al een stijlvolle Huawei Ascend G6. Hierbij krijg je met het T-Mobile abonnement zelfs onbeperkt sms'en en 1 GB aan internet. En niet te vergeten; een gratis toestel.

Gratis Huawei Ascend G6 vanaf € 11,00 per maand bij T-Mobile

Ook voor 11 euro in de maand heb je een gratis Windows Phone. Een Nokia Lumia 530 om precies te zijn. Gratis navigatie en gratis muziek. Hiermee biedt de Lumia 530 ontzettend veel waar voor z'n geld. Het hollandsnieuwe-abonnement komt met 275 minuten/smsjes of MB.

Gratis Nokia Lumia 530 vanaf € 11,00 per maand bij hollandsnieuwe

Voor 13 euro in de maand willen we ook de nieuwe Motorola Moto G genoemd hebben. Motorola was tot voor kort van Google en dit is dus een prima Android-telefoon voor weinig geld. Voor 13 euro in de maand heb je een gratis toestel en 275 belminuten/smsjes of MB's om mee te internetten. Geen geld en een meer dan prima telefoon.

Gratis Motorola new moto G vanaf € 13,00 per maand bij hollandsnieuwe

Tot 20 euro per maand

Is het budget net iets ruimer dan kan een Samsung Galaxy S5 mini het overwegen waard zijn. Voor 20 euro per maand heb je naast een gratis toestel al 275 belminuten, sms'jes of MB aan data.

Gratis Samsung Galaxy S5 mini vanaf € 20,00 per maand bij hollandsnieuwe

Net iets goedkoper is de HTC One, het vlaggenschip van HTC van vorig jaar maar nog steeds erg goed. En mooi bovendien! Voor 19 euro heb je naast een gratis One ook een hollandsnieuwe-abonnement met 275 minuten, smsjes en data.

Gratis HTC One vanaf € 19,00 per maand bij hollandsnieuwe

Losse telefoon

Een abonnement kan best een verplichting zijn. Wil je liever vrij zijn dan is een losse telefoon wellicht beter geschikt. Je kunt altijd een prepaid-kaart halen of later een sim-only-abonnement afsluiten. Bellen met je huidige abonnement is natuurlijk ook altijd een optie!

Tot 50 euro

Wil je echt goedkoop uit zijn dit jaar dan kun je niet om de Nokia 220 heen. Ideaal als beginnerstelefoon, om bereikbaar te zijn, als tweede telefoon of als festivaltelefoon. Voor nog geen 32 euro ben je al de trotse bezitter en dan wordt hij ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Tot 75 euro

Je zou het misschien niet zeggen maar voor 66 euro heb je al een Android-smartphone! De LG L40 heeft een scherm van 3,5 inch en een 3 megapixel camera. Dat is genoeg om iedere beginnende tiener het jaar zoet mee te houden.

LG L40 voor 66 euro bij Kijkshop

Wil je iets guller overkomen dan is de 4 inch grote Huawei Ascend Y330 een prima alternatief. Ook dit toestel is 66 euro en beschikt gewoon over het bekende Android-besturingssysteem. Hier kan iedere tiener mee uit de voeten!

Huawei Ascend Y330 voor 66 euro66 euro bij BCC

Tot 100 euro

Ligt het budget op maximaal 100 euro dan valt de Vodafone Smart 4 Turbo te overwegen. Dit aantrekkelijk ogend toestel komt met een Vodafone-prepaidkaart en zijn geschikt voor het snellere 4G-netwerk. Hiermee is de Smart 4 Turbo klaar voor de toekomst. Een exemplaar wordt al voor 99,95 euro bij je thuisbezorgd.

Vodafone Smart 4 Turbo voor 99,95 euro bij 4Launch.nl

Tegenwoordig moet iedereen opvallen en dat gaat vrij makkelijk met deze Nokia Lumia 630. Het scherm meet geen onaardige 4,5 inch groot en de camera schiet foto's met maximaal 5 megapixel. Maar belangrijker nog; de Lumia 630 komt in diverse felle kleuren uit! Voor 99 euro verras je al iemand met een toestel.

Nokia Lumia 630 voor 99 euro bij GSMWijzer.nl

Tot 150 euro

Honor is een nieuw merk maar het is van dezelfde makers als Huawei dat sommigen dan weer wat beter kennen. De Chinezen zijn bijzonder goed in het maken van voordelige telefoons en daar is deze nieuwe 3C het laatste bewijs van. Voor 140 euro wordt er al een exemplaar bij je thuisbezorgd.

Honor 3C voor 140 euro bij GSMWijzer.nl

Tot 200 euro

We hebben hem al genoemd bij de abonnementen maar de nieuwe Moto G van Motorola is gewoon een erg goede Android-smartphone voor weinig geld. Los heb je al een exemplaar voor 178 euro in huis.

Motorola new Moto G voor 178 euro bij GSMWijzer.nl

Als je indruk wilt maken dit jaar dan kun je met de Archos 64 Xenon eigenlijk niet mis gaan. Dit toestel heeft een gigantisch scherm van 6,4 inch groot waarmee het akelig dichtbij een tablet in de buurt komt. Voor 185,13 euro komt Central Point hem bij je thuis bezorgen. Als "groot, groter, grootst" je ding is dan hoef je niet verder te kijken.

Archos 64 Xenon voor 185,13 euro bij Central Point.

Wil je kroost of geliefde per se een iPhone dit jaar dan is er voor 199 al een refurbished iPhone 4. Dat is misschien niet het laatste model maar wel een iPhone! Voor een bedrag van 199 euro wordt hij bij je thuis afgeleverd.

Apple iPhone 4 voor 199 euro bij Coolblue

Mocht je nu eigenlijk een onbeperkt budget hebben of zoek je naar specifieke eigenschappen dan verwijzen we je graag door naar ons zoekscherm. Hier kun je al je wensen invoeren waarna wij je een overzicht met geschikte telefoons presenteren. Door de vele webshops die we hebben opgenomen vind je altijd de voordeligste aanbieding. Succes en geniet van de komende feestdagen!

Foto: zoetnet (cc)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel