Alcatel One Touch Pop C7 review

· 5 reacties


Alcatel One Touch Pop C7 review

Naast het spierballenvertoon van de grote fabrikanten vinden wij het ook belangrijk om af en toe te testen wat voor toestellen de mindere goden op de markt brengen. Daarom hebben we een paar dagen de Alcatel One Touch Pop C7 onder onze hoede genomen.

Met een 5 inch beeldscherm, 5 megapixel camera en 1.3GHz processor lijkt het een behoorlijk interessante optie en vragen wij ons af hoe Alcatel de prijs zo laag weet te houden. Zit er wellicht een addertje onder het gras?

Alcatel is zeker niet de enige fabrikant die het uitbrengen van zoveel mogelijk modellen met kleine onderlinge verschillen als tactiek lijkt te hanteren. Bovendien zijn er meer relatief onbekende fabrikanten die in dezelfde vijver vissen met budgetvriendelijke toestellen. Zo maakt Acer de Liquid Z5 en Archos de 50 Titanium. Maar ook de grote namen proberen met de eer te strijken. De LG L90 en Motorola Moto G zijn interessante kandidaten.

Wat zit er bij het toestel?

Aan het doosje waar de Pop C7 in wordt geleverd zie je niet direct af dat het om een budgettoestel gaat. Zoals we ook van premium merken gewend zijn zit er een snelstartgids, headset en USB-kabel met verloopstekker in. Echter, de kwaliteit van de accessoires voelt duidelijk inferieur aan ten opzichte van de grote fabrikanten. Bovendien is de headset van een bedroevend niveau qua draagcomfort en geluidskwaliteit.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel