Huawei Ascend Y330


Huawei Ascend Y330
Huawei Ascend Y330 blauw onderkant
Huawei Ascend Y330 blauw voorkant schuin
Huawei Ascend Y330 blauw voorkant linkerzijkant
Huawei Ascend Y330 blauw achterkant
Huawei Ascend Y330 linkerzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarWit
Schermformaat
4,0 inch
Camera
3,0 megapixel

Pluspunten Huawei Ascend Y330

  • Erg voordelig prijskaartje
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Prima voor eenvoudig gebruik
  • Zeer compacte vormgeving

Minpunten Huawei Ascend Y330

  • Beschikt niet over selfiecamera

Prijsvergelijker Huawei Ascend Y330
  Prijs Incl. bezorging    
Expert.nl € 99,95 € 104,19   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Huawei Ascend Y330


De Huawei Ascend Y330 in het kort

De Huawei Ascend Y330 is een enorm bescheiden en betaalbare Android-smartphone die in tal van vrolijke kleuren verkrijgbaar is. Los van z'n eenvoudig is de Y330 wel een volwaardige Android-smartphone.

Vrolijke verschijning

Een groot voordeel van de vele kleuren waarin de Y330 verkrijgbaar is, is dat je je altijd onderscheidt. De verschillende uitvoeringen variëren van saai wit en zwart tot de meer vrolijke zacht blauw, koraalrood en citroengeel. Draaien we de Ascend Y330 om dan zien we z'n 4 inch grote beeldscherm. Natuurlijk is dat niet heel erg groot maar het zal voor veel mensen groot genoeg zijn voor alledaags gebruik. Bovendien zorgt z'n WVGA-schermresolutie ervoor dat beelden relatief scherp zijn.

Huawei Ascend Y330 blauw voorkant schuin

Geen selfiecamera, wel selfies

Laat je niet misleiden door z'n lage prijskaartje; de Huawei Ascend Y330 is namelijk wel gewoon een volwaardige smartphone. Je kunt er apps op downloaden, en er zit gewoon een camera op. Die telt in totaal 3 megapixel wat niet erg veel is maar wel genoeg is voor bijvoorbeeld Snapchat en Instagram. Bovendien kun je er panorama-foto's mee schieten. Dat zijn langgerekte foto's van bijvoorbeeld de horizon. Een selfiecamera zit niet op de Y330, maar de camera herkent wel een glimlach. Richt het toestel op jezelf en als je lacht dan wordt de foto automatisch genomen.

Belangrijkste Huawei Ascend Y330 specificaties

  • 3 megapixel hoofdcamera + HD-video
  • 4GB aan opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-kaart
  • Dual-core MediaTek MT6572 processor op 1,3 GHz
  • Compact 4.0 inch beeldscherm
  • Bekijk alle Huawei Ascend Y330 specs

Geen stoere spierballen

Huawei heeft z'n best gedaan om de kosten bij deze Ascend Y330 laag te houden. Er is dus wel op het nodige bespaard. Denk dan bijvoorbeeld aan de processor. Erg krachtig is de Y330 daarom niet. De processor telt wel twee cores maar ben je gewend om talrijke apps gelijktijdig te draaien dan wordt het de Y330 al snel teveel. Uitgebreide games zal ook niet snel gaan. Ben je echter iemand die gewoon af en toe iets nodig hebt, zo nu en dan op Facebook kijkt en hier en daar een foto schiet dan volstaat dit toestel prima.

Huawei Ascend Y330 prijzen

Je kunt de Ascend Y330 momenteel alleen los en dus zonder abonnement krijgen. Wij vonden al vanaf €99,95 een webshop voor je. Er is slechts één uitvoering, te weten wit (White). Huawei heeft alleen een uitvoering uitgebracht met 4 GB aan intern opslaggeheugen. Een groot probleem hoeft dat niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart in het toestel stoppen.


Praat mee over de Huawei Y330