Groot lekt toont Samsung Galaxy A51 met 4 camera’s


We hebben een eerste blik op de Galaxy A51. Sinds Samsung bereidt is om te experimenteren met functies op de Galaxy A-serie worden onaangekondigde modellen steeds interessanter om grondig te bekijken. Zo ook deze A51 met achterop vier camera's en een uiterst klein schermgat.

Onderstaande render komt van @onleaks die voor deze scoop heeft samengewerkt met Pricebaba.com. Wat meteen opvalt is de enorme symmetrie, iets wat we sinds het schrappen van de schermranden niet vaak meer gezien hebben. Er zat altijd nog een kin op. Zo niet bij deze A51.

Samsung Galaxy A51
Toekomstige Galaxy A51

Dat lijkt echter optisch want de ruimte onder is even groot als boven het scherm. Die ruimte is nodig voor de luidspreker echter stoort het allerminst. De selfiecamera is geplaatst in wat lijkt op een bijzonder klein schermgat precies in het midden bovenin. In vergelijking met de S10 en zelfs de Note 10 oogt deze extra klein. Ander bijzonder punt is de vierkoppige camera achterop. Deze zit in een opvallend grote cameramodule die nog het meeste op een Pixel 4 lijkt. De module steekt ietsjes uit waardoor hij straks wel wat wiebelt op een platte tafel.

Galaxy A51 specificaties

Specificaties voor de cameras zijn als volgt. Een 48 megapixel hoofdcamera, 12 megapixel ultra-groothoeklens, 12 megapixel telephoto-lens met 2x zoom en tot slot een 5 megapixel dieptecamera. Voorop zit een 32 megapixel camera. Geschoten foto's kijk je terug op het 6,5 inch grote AMOLED-scherm. Binnenin 4.000 mAh batterij, Exynos 9611 met tenminste 4 GB werkgeheugen en mogelijk 64 of 128 GB opslaggeheugen. Een lancering wordt spoedig verwacht al valt nu nog niet te zeggen wanneer precies.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel