Mogelijk eerste vroege foto OnePlus 8 (Pro) verschenen


Is het de OnePlus 8? Is het misschien de OnePlus 8 Pro? Is het heel wat anders? Wie het weet mag het zeggen want in dit stadium is nog niets zeker. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat het nog best vroeg is om naar afbeeldingen van de OnePlus 8 (Pro) te kijken.

De OnePlus 7T ligt krap twee maanden in de winkel of diens opvolger lijkt zich alvast aan te dienen. Nu hadden we al renders van de OnePlus 8 (of was het toch de OnePlus 8 Pro?) gezien maar dit is de eerste keer dat we echte foto's te zien krijgen. En die maken al heel wat duidelijk.

OnePlus 8 Pro

Zo lijkt OnePlus na een kort avontuur alweer afscheid te nemen van de ronde camera module. Achterop de OnePlus 8 (Pro) zien we een pil-vormige cameramodule bestaande uit wat lijkt tenminste 3 camerasensoren. Deze indeling maakt dat het toestel meer lijkt op een opvolger van de OnePlus 7 dan van de 7T. En ondanks dit alles zit de grootste verrassing voorop.

OnePlus 8 Pro front

Asymmetrisch schermgat

Daar zien we namelijk een dubbele selfiecamera in een schermgat. Naar wij weten heeft alleen Samsung iets soortgelijks gedaan met de S10+. Maar daar zat het schermgat nog in de hoek rechts. OnePlus schuift hem wat naar links zodat er ruimte komt voor enkele iconen. Of dit mooi of functioneel is laten we in het midden. De bron denkt verder een 5G-icoon gespot te hebben

Too close to call

Normaliter zouden we zo vroeg voor een release geneigd zijn te zeggen dat we met neppe afbeeldingen te maken te hebben. Echter is het wel vaker voorgekomen dat OnePlus-telefoons zeer vroeg lekten. We houden dus een slag om de arm. Vooral omdat een release pas op z'n vroegst begin 2020 verwacht wordt.

(via)


Prijsvergelijker OnePlus 8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
256 GB Green
€ 699,95 € 699,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws