Promovideo toont Motorola Moto G8 in volle glorie


We hebben de promotievideo van de Motorola Moto G8 binnen. Op zich niets bijzonders ware het dat dit toestel nog officieel aangekondigd moet worden. Iets wat Lenovo altijd nog even moet doen.

De Motorola Moto G-serie is altijd al een mid-range serie geweest bestaande uit betaalbare modellen met aansprekende specificaties. Als we naar onderstaand materiaal kijken dan zet Lenovo die lijn vrolijk voort. De aankomende Moto G8 krijgt een groot scherm met notch voor de selfiecamera en achterop 3 camera's waaronder een 48 megapixel exemplaar. Voeg daar nog een concurrerend prijskaartje aan toe en je hebt een potentieel succesnummer.

Motorola Moto G8

Wie de Twitterfeed van @evleaks, de bron, mag bekijken ziet veel opmerkingen over de redelijk stevige schermranden. Het moge meteen duidelijk zijn dat dit een mid-range toestel is. En dus ééntje met een redelijk hoge cameraresolutie van 48 megapixel. Al is dat inmiddels ook niet meer uniek; onze database telt inmiddels 38 telefoons met tenminste 48 megapixels aan boord in prijs variërend van 179 tot 859 euro.

Ontvang een e-mail wanneer de Moto G9 verkrijgbaar is

Moto G8 specificaties

Specificaties worden door de bron niet gegeven en veel wijzer worden we door het filmpje ook niet. Behalve dan dat de Motorola Moto G8 straks in het zwart, rood en blauw op de markt komt. Welke processor hij krijgt, hoe groot de batterij is en hoeveel opslaggeheugen er beschikbaar is: we weten het niet. Mogelijk krijgen we er wel snel antwoord op; de Moto G8 Plus en G8 Play zijn al aangekondigd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel