Motorola flipt: foto’s tonen opvouwbare razr 2019


Later vanavond kondigt Lenovo de Motorola razr 2019 aan. Een opvouwbare hergeboorte van de oude Razr-telefoons. Maar daar hoeven we helemaal niet op te wachten want foto's van het toestel zijn inmiddels binnen.

We verwelkomen Lenovo in het tijdperk van opvouwbare telefoons. Ze hebben wat ons betreft de meest geschikte kandidaat gevonden; de razr. Wie kent ze niet? De opklapbare en flinterdunne telefoons uit de beginjaren 2000. Deze nieuwe razr 2019 (zo noemen we hem tenminste) lijkt daar behoorlijk op. Tot en met de verdikte kin onderaan. Het enige grote verschil; het opvouwbare beeldscherm binnenin.

Motorola razr 2019

Weg zijn de numerieke toetsen en in de plaats daarvoor vinden we een flexibel scherm van tussen de 6,2 en 6,5 inch groot. Buiten zit een secundair scherm van 2,7 inch groot. Ideaal voor notificaties en de tijd. Het opvouwbare scherm lijkt een wat smal formaat te krijgen getuige de beoogde resolutie van 876 bij 2142 pixels. Binnenin niet de nieuwste chipset, er lijkt gekozen te zijn voor een Snapdragon 710. Gelet op het verwachtte prijskaartje van rond de 1500 Amerikaanse Dollars valt dat wellicht wat tegen. Dat lijkt ook te gelden voor de batterijcapaciteit die niet boven de 2730 mAh komt.

Welkome aanvulling

Toch kijken we erg uit naar de Motorola razr 2019 al was het maar omdat het weer een nieuwe form factor brengt in de vrij jonge foldable-markt. Datum van aankondigen is 13 november, maar mogelijk is het dan al 14 november bij ons. Later hopelijk meer.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel