Renders en foto’s tonen opvouwbare Motorola razr 2019


Ook Lenovo werkt aan een opvouwbare telefoon. Het wil hiervoor de opklapbare Motorola razr-serie nieuw leven inblazen. Slim en het is weer een geheel eigen kijk op foldables. De eerste concrete beelden van de razr 2019 dienen zich nu aan.

Onderstaande afbeeldingen verschenen bij niemand minder dan @evleaks op de tijdlijn. Evan Blass is één van de grootste telefoon-lekkers. Zijn afbeelding zijn in het verleden vaak betrouwbaar gebleken. Ditmaal laten zijn afbeeldingen alle hoeken zien van de aankomende razr 2019.

Foldable Motorola razr 2019
Opvouwbare razr 2019

Waar andere fabrikanten kiezen voor een groot scherm dat in tweeën gevouwen kan worden kiest Lenovo voor een kleiner scherm dat nog compacter gevouwen kan worden. Een eigen benadering dus wat dat betreft niet de volledige potentie van foldables benut.

2 schermen

De razr 2019 lijkt op een traditionele clamshell; twee helften die via een schanier ingeklapt kan worden. Aan de buitenkant zit een klein scherm voor de tijd en notificaties. Binnenin zit een groter en langgerekt scherm, vergelijkbaar met huidige smartphones. De iconische kin die we van de oude Razr-telefoons gewend zijn is in tact gebleven. Mogelijk zit daar de vingerafdrukscanner in verwerkt.

Motorola razr 2019 hands-on

Qua vouw lijkt Lenovo dezelfde oplossing te hebben gekozen als Samsung met de Galaxy Fold. Zo wordt het scharnier beschermd door een soort flapje, bedoeld om vuil buiten de deur te houden. Daarmee lijkt het scherm van de razr 2019 net zo gevoelig te zijn als bij de Fold, met alle geldende waarschuwingen.

Specificaties razr 2019

Specificaties van de razr 2019 geeft @evleaks naast de foto's niet. We zullen het dus uit de afbeeldingen moeten extraheren. Zo zien we slechts 1 camera terug, aan de buitenkant. Die is ook als selfiecamera te gebruiken door het dichtgeklapt te houden en het scherm buitenop te gebruiken. De sensor oogt groot dus vermoedelijk is deze hoog van kwaliteit (en megapixels).

Een definitieve lijst specificaties wordt 13 november verwacht. Voor die datum heeft Lenovo een persevent gepland in New York City. Hoogstwaarschijnlijk wordt de razr 2019 daar aangekondigd.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel