Google Nexus Two is eigenlijk Nexus S

· 1 reactie


Nadat Samsung eerder nog ontkende de opvolger van de Nexus One te ontwikkelen, doken gisternacht ineens afbeeldingen op die wat lastiger te ontkennen zijn. Vermoedelijk zal de opvolger van de Nexus One als Nexus S door het leven gaan.

Via de FCC lekte eerder al de Samsung GT-i9020 uit dat vermoedelijk het officiële typenummer is van dit nieuwe Google paradepaartje. De Nexus One werd nog door HTC gemaakt maar blijkbaar is Google dit niet bevallen en heeft Samsung de productie van de opvolger gegund.

Samsung Google Nexus S
Google Nexus S

De Nexus S lijkt verdacht veel op de reeks Galaxy S-modellen waar Samsung momenteel veel succes mee oogst. Het toestel moet out-of-the-box Android Gingerbread gaan draaien, vanilla dus. Helaas kiest Samsung er ook bij dit toestel voor om de achterzijde van goedkoop-ogend plastic te voorzien. Terwijl de voorzijde ons wat doet denken aan de N97.

Back of the Nexus S

De Nexus S is niet bepaalt een compacte telefoon te noemen. Ook qua specs zullen hij veel gelijkenis vertonen met de Galaxy S. Volgens enkele geruchten zal de Google Nexus S al vanaf 14 november in de verkoop gaan. Wij betwijfelen dit omdat we niet veel producten kennen die op een zondag zijn gelanceerd. Kijk dus niet raar op als we komende maandag een officiële aankondiging krijgen tezamen met de lancering van Android 2.3 Gingerbread.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel