Google Nexus One

6,7 / 10 op basis van 1 review
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Google Nexus One
profile2 rgb
voorkant schuin rgb
liggend earbuds rgb
voorkant voice cmyk
voorkant customization cmyk
voorkant contacts cmyk
profile4 onderkant rgb
achterkant rgb
profile1 rgb
46076 a1 voorkant 3 rgb
voorkant navigation cmyk
achterkant schuin rgb
profile3 bovenkant rgb
voorkant media cmyk

Vergelijkbaar met de Nexus One en wel verkrijgbaarReviews over de Google Nexus One

6,7
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Het blijft lastig een mening schrijven over een teostel wat je nog maar een weekend hebt, maar ik wilde toch even iets kwijt over deze Nexus One.
Blijkbaar heeft niemand er nog een aangezien er helemaal geen meningen worden achtergelaten of mensen hebben geen mening meer.
Ik vind de telefoon tot nu toe tegenvallen. Vanaf een Nokia N97 de overstap naar een Android maken is wel even heel erg wennen. Dat heeft wat tijd nodig denk ik.
Heel erg tegenvallen vind ik het ontbreken van een oplader voor de auto, een handleiding en misschien een houder voor in de auto.
De telefoon is mij aangeraden door de Vodafone winkel boven de HTC omdat je nu met de volledig Google ondersteunde telefoon alle updates het snelste zou krijgen, maar mijn collega met een Wildfire heeft nu al 2.3 en ik dus niet.
Ook het synchroniseren onder Vista is niet echt goed beschreven, dus na veel gedoe heb ik nu eindelijk de contactpersonen en agenda vanuit de nokia overgezet.
De mogelijkheden zijn volgens mij eindeloos, maar enige vorm van uitleg is dan wel handig.
Het lijkt mij wel een degelijk toestel, maar ik denk dat ik toch maar even terug ga en de Desire bekijken.
Ben nog niet echt overtuigd van de werking helaas.

0 0

Alle Google Nexus One reviews


De Google Nexus One in het nieuws

ts Nexus One

Google Nexus One officieel aangekondigd inclusief eigen webshop

Telefoonnieuws ·

Google heeft zoals verwacht zojuist officieel haar eigen telefoon, de Nexus One, aangekondigd. De Nexus One moet de eerst superphone in een serie zijn en wordt via Google's eigen nieuwe webshop verkocht.

Maar nog niet in Nederland... Volgens het persbericht zal de Europese uitrol van de Google Nexus One door Vodafone verzorgt worden. Of Nederland hier ook onder valt is nog onduidelijk.

Google Nexus One

Nexus One 'Superphone'

Maar eerst meer over het toestel. In een notendop is de Nexus One een Android smartphone met een groot 3.7 inch AMOLED touchscreen, een flinke batterij met een capaciteit van 1400 mAh, een rappe 1 GHz Snapdragon processor en 5 megapixel met flitser en geotagging. Opmerkelijk is verder dat Google meldt dat de Google Nexus One beschikt over WiFi met de snelle 802.11n specificatie. Volgens ons is dat hiermee het eerste toestel met de -n specificatie die zorgt voor nog snellere WiFi verbindingen.

Noise Cancellation en lasergraveren

De Nexus One is verder voorzien van een tweede microfoon waardoor het toestel ongewenste geluiden kan filteren, ook wel 'noise cancellation' genoemd. Ook noemenswaardig is de trackball onderaan het beeldscherm. Hierachter bevindt zich een LED die 3 verschillende kleuren kan weergeven. Zo zie je in een oogopslag of je nieuwe e-mail, chat of sms berichten hebt ontvangen. Tot slot biedt Google je de mogelijkheid aan om tot 50 karakters in de achterzijde van de telefoon te graveren. Hiermee wordt de Nexus One helemaal de jouwe.

Eigen verkoopkanaal

Verder nieuw is dat Google de Nexus One gaat verkopen via een eigen webshop. Het bedrijf wil het hiermee voor klanten makkelijker maken om Google's eigen diensten te koppelen aan een Android toestel. Ook het bestelproces moet eenvoudig zijn, van het kiezen van een abonnement tot het leveren en instellen.

Interessant is wat Google voor ogen heeft met deze shop en de Nexus serie. Het bedrijf uit Mountain View beloofd namelijk een hele reeks Nexus telefoons die ze daar overigens "superphones" noemen. De Nexus One is dus slechts het eerste toestel in een reeks. We zijn benieuwd!


ts Google Nexus One

Voorbeschouwing Google Phone; Nexus One

Telefoonnieuws ·

Morgen zal Google officieel de échte Google Phone lanceren; de Google Nexus One. Niet alleen draait dit toestel onder het nieuwe Android 2.1 er zijn meer verrassingen. Wij beschouwen het nieuwste toestel alvast voor.

Je moet toch wel erg in de oliebollen hebben gelegen mocht dit de eerste keer zijn dat je van de Google Nexus One hebt gehoord! We gaan er gemakshalve dan ook maar vanuit dat je weet waar we het over hebben.

Google Nexus One
Google Nexus One

We hebben het natuurlijk over Google's eigen! (oké door HTC gefabriceerde) Android telefoon. De eerste met versie 2.1 ingebakken en met een uiterlijk die verdacht veel lijkt op de iPhone. Maar dat is niet zo moeilijk moet een touchscreen-phone. En als we toch al aan het vergelijken zijn, de Nexus One is een hele millimeter dunner. Toch hebben ze er bij HTC een AMOLED touchscreen in weten te stoppen, alsmede een razendsnelle 1 GHz Snapdragon processor. Hierdoor moet de Nexus One lekker snappy zijn, iets wat ook bevestigd wordt door de vele hands-on die hier en daar op het internet opduiken.

Google Nexus OneGoogle Nexus One

Leuk natuurlijk een nieuwe telefoon, maar ook nieuw is de Android versie. Verschillen met versie 2.0 zijn onder andere de live wallpapers (animerende wallpapers die reageren op aanraanking), 5 i.p.v. 3 homescreens (een paar dots geven aan op welk homescreen je precies zit en er is een icon view) en er zijn diverse nieuwe animaties toegevoegd bijvoorbeeld voor menuovergangen. Ook nieuw is de manier hoe 'icon menu' met alle beschikbare toepassingen wordt weergegeven. Ondanks dat zijn de wijzigingen niet groot. Wellicht zijn de wijzigingen vooral onder de motorkop te vinden, al kunnen we dat natuurlijk moeilijk controleren.

De Google Nexus One zal morgen officieel aan het grote publiek getoond worden. Het is nog onduidelijk hoe je een exemplaar kunt bemachtigen. Er gaan geruchten dat dit op uitnodiging zal gebeuren. Duidelijkheid hierover krijg je van ons morgen! Kun je echter niet wachten? Dan raden we je aan de video te bekijken via onderstaande link die Engadget heeft gemaakt van de Google Nexus One.

Bron: Engadget.com


Beknopte specificaties van de Google Nexus One

Afmetingen 119 x 60 x 12 mm
Gewicht 130 gram
EAN codes 4710937342192
Platform
Android 2.2 (Froyo)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 3.7 inch, AMOLED
Hardware
Camera 5 MP
Processor 1 GHz, Qualcomm Snapdragon
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 512 MB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Google Nexus One specificaties


Alternatieven van de Google Nexus One

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Google Nexus One
Alcatel Pixi 4 (4) Dual SIM (4034D)
 Huidig product 
Android2.2 (Froyo)6.0 (Marshmallow)
Kleurenbeeldscherm3.7 inch, AMOLED4.0 inch, TN
Camera5 MP2 MP
Processor1 GHz, Qualcomm Snapdragon1.3 GHz, MediaTek MT6580, quad core
Selfiecamera
Intern geheugen512 MB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
BatterijVerwisselbaar1500 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking Google Nexus One en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Google One