Verkoop Nokia Lumia 800 met Windows Phone van start

· 6 reacties


Vandaag begint dan officieel het Windows Phone-avontuur van Nokia. De Lumia 800 ligt namelijk in de winkel. Het is Nokia er enorm aan gelegen om de Lumia tot een succes te maken en de tekenen zijn gunstig.

In voorloop naar de officiële verkoopstart zijn er namelijk volgens Nokia zoveel pre-orders geplaatst dat ze er bij Nokia "erg tevreden" over zijn. Hoeveel mensen een pre-order geplaatst hebben wordt niet duidelijk. Ook maakt een woordvoerder bekend dat veel mensen van plan zijn over te stappen naar de Lumia 800. De voortekenen zijn dus goed, maar zover is het nog lang niet.

Nokia Lumia 800 on sale
Nokia Lumia 800 te koop

Wij voelden de Nokia Lumia 800 eerder al stevig aan de tand en we delen grotendeels het enthousiasme dat Nokia ook voelt. Alle bevindingen lees je in onze Lumia 800-review. Je ontvangt bij Hi in combinatie met een 1 jarig-abonnement al gratis een 800, terwijl het toestel los het voordeligst is bij GSMWijzer; 450 EURO. Alle overige prijzen tref je aan op onze Lumia 800-toestelpagina.

Update Nokia Music

Voor vroege kopers heeft Nokia een leuke update in petto voor de Nokia Music-app. Naast enkele verbeteringen, bijvoorbeeld op de Gig Finder, is er ook iets nieuws aan toegevoegd. Met Mix Radio kun je nu geheel gepersonaliseerde lijsten samenstellen. Luister je meer naar Rock, dan past hij zich daar automagisch op aan. Let the music play!


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel