Nieuw Windows Phone-toestel van Nokia gespot in promovideo

· 3 reacties


In een promotievideo van Nokia is een onbekend Windows Phone-toestel opgedoken. Hoewel het om een niet-bestaand ontwerp kan gaan, zijn er genoeg aanwijzingen dat Nokia met meer Windows-telefoons komt.

Op basis van de beelden zijn weinig conclusies over het toestel te trekken. We zien een smartphone die we nog niet eerder zagen, aangedreven door Windows Phone. Afgaand op de grootte van het Windows-logo op het toestel, kan de conclusie getrokken worden dat het hier gaat om een toestel met een scherm dat groter is dan dat van de Lumia 800, maar zulke conclusies blijven speculatief.

Een medewerker van Nokia in Frankrijk vergeleek onlangs de nieuwe Lumia-toestellen van het bedrijf met een BMW. Zoals het Duitse merk een 3-, 5-, en 7-serie heeft, heeft Nokia nu alleen de Lumia 800, die te vergelijken zou zijn met de 5-serie. Dat impliceert dat Nokia van plan is modellen boven de Lumia 800 te plaatsen. Het gaat dan mogelijk om de Nokia Ace, wellicht het toestel dat we in bovenstaande video zien.

Bron: Mynokiablog.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel