Zilverkleurige iPhone 6 ziet eerste significante prijsdaling


iPhones hebben de hardnekkige neiging om maar langzaam in prijs te zakken. Er wordt ook bijzonder weinig met gestunt, vooral met nieuwe iPhones. Toch zien we de laatste dagen de eerste flinke prijsdaling. Dat er maar velen mogen volgen.

Eigenlijk weten we niet beter dan dat de iPhone 6 maar liefst 699 euro kost. Dan heb je het instapmodel van 16 GB. Los van wat enkele euro's hebben we nog niet veel van die prijs zien afgaan. Wat schetst dan onze verbazing; er is de afgelopen dagen 30 euro van de prijs afgehaald. Een zilverkleurige iPhone 6 met 16 GB aan geheugen zet je nu 668 euro terug. Hiermee is het de eerste 'grote' prijsdaling.

Prijsdaling iPhone 6 16GB silver

Ook de iPhone 5s kende laat in november z'n eerste zichtbare prijsdaling. Het lijkt daarmee een trend te worden dat pas na ongeveer drie maanden na lancering de kop er af gaat. In februari is er dan een volledige 100 euro van de oorspronkelijke prijs af. Dat klinkt veel maar we zien bij veel Android-vlaggenschepen de prijs scherper dalen. Het loont dus altijd de moeite om de voordeligste aanbiedingen in de gaten te houden via onze aanbiedingenpagina.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel