Apple iPad krijgt in 2018 geen homeknop maar Face ID


Nu het er sterk op lijkt dat FaceID-gezichtsherkenning op de iPhone X wel aardig werkt zou Apple overwegen om ook op andere producten de homeknop ermee te vervangen. Eerste kandidaat lijkt de iPad Pro al staat deze wel voor eind 2018 op de planning.

Het gerucht is afkomstig van niemand minder dan Mark Gurman van Bloomberg. Hij staat binnen de Apple wereld bekend als erg goed op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen. Hij denkt te weten hoe de nieuwe 10.5" grote iPad Pro er uit komt te zien. Naast het vervangen van de homeknop door FaceID krijgt de vernieuwde iPad veel dunnere schermranden. Een soortgelijke trend zagen we bij de iPhone X die onlangs uitkwam. Dit nieuwe ontwerp valt bij veel mensen in de smaak dus het ligt voor de hand dat Apple het ook toepast op de iPad.

Apple iPad 2018
Zoiets?

Iets wat de iPad in 2018 niet krijgt is een OLED-scherm. Weliswaar zijn er tablets te vinden met een OLED-scherm maar die relatief gezien duur. Bovendien is het maar lastig aan te komen omdat momenteel eigenlijk alleen Samsung dergelijke panelen kan maken. Wel zou Apple de Animoji-functie overwegen die momenteel razend populair zijn al was het maar vanwege de Animoji-karaoke die momenteel overal opduiken. Apple zou zoals gezegd nog tot eind 2018 nodig hebben om de nieuwe iPad klaar te hebben. Dat geeft ze genoeg tijd om verzoeknummers in te willigen. Zo zouden wijzelf graag zien dat de Apple Pencil niet meer zo vreemd opgeladen moet worden via de Lightning-connector onderin de iPad. Dank alvast.

Foto: @VenyaGeskin1


Prijsvergelijker Apple iPad Pro 10.5
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
256 GB Spacegrau Refurbished
€ 379,00 € 379,00   Bekijk
iUsed.nl
64 GB Space Grey Refurbished
€ 429,00 € 429,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPad Pro 10.5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel