OnePlus 5T voor onthulling van 16 november verschenen


Z'n onthulling staat gepland voor donderdag 16 november maar dat lijkt ZDNet.de niets uit te maken. Zij plaatsen een uitgebreide bespreking met foto's en specificaties nu al waardoor niets van het toestel geheim blijft.

Plaats dit onder; "foutje, bedankt!" Grappig is dat ZDNet.de inmiddels de unboxing van de 5T offline gehaald heeft en vervangen heeft met een spijtbetuiging en uitleg van wat er fout gegaan is. Zij ontvingen van OnePlus zonder vragen een testexemplaar en zonder de melding dat het hier om een onaangekondigd toestel ging. Even Googlen en ZDNet.de had kunnen weten dat de officiële onthulling van de opvolger van de OnePlus 5 voor 16 november stond. En toen de preview eenmaal online stond was het kwaad al geschiet.

OnePlus 5T versus de OnePlus 5
De OnePlus 5T naast de bestaande OnePlus 5

Natuurlijk was de OnePlus 5T al geen geheim meer, mede omdat OnePlus zelf er al het nodige over verteld had. Denk dus aan een OnePlus 5 maar met een langwerpig, nagenoeg randloos scherm met 18:9 verhouding. Het gaat hier om een 6,01 inch AMOLED-beeldscherm met resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Achterop een tweetal camera's waarvan één met 20 megapixel sensor is uitgerust en de andere met 16 megapixel. Beide camera's zijn voorzien van een lichtgevoelige f/1.7 lens. Daarin verschilt het toestel met de OnePlus 5 die nog een mindere f/2.6 lensaperture kent. Verder zijn de batterij en processor gelijk dus houdt rekening met een 3300 mAh accu met Snapdragon 835-processor. De aankondiging van de OnePlus 5T staat dus gepland voor donderdag 16 november en de eerste beschikbaarheid is 21 november.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel